Cumartesi, Temmuz 27, 2024

GTA 6 ile GTA 5’in Haritası Karşılaştırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

GTA 6’nın haftalar sonra resmen duyurulmasını bekliyoruz. Oyunun ilk resmi fragmanının Aralık ayında yayınlanacağı duyurulmuştu. İlk fragman için az bir süre kalmışken, oyun konuşulmaya devam ediyor. Zira GTA 6 cephesinde de sürekli yeni gelişmeler yaşanıyor. En son yeni oyunun haritası için bir karşılaştırma paylaşımı yayınlandı. Yeni oyun ile mevcut olan GTA 5 yapımının haritası yan yana getirildi.

Oyun için sızmış olan kliplerden yararlanılarak ortaya çıkarılmış olan haritayı baz alarak yapılan karşılaştırmada, yeni oyunun ne kadar devasa bir haritaya sahip olacağı da net olarak gözüküyor.

GTA 6 ile GTA 5 Arasında Harita Karşılaştırması

Jason From hesabından yapılan paylaşıma göre yeni oyunun haritası mevcut oyunun haritasının 3 katına kadar daha büyük olacak.

GTA 5’in haritasının zaten yeterince büyük olduğunu biliyoruz. Zaten oyunun bu kadar uzun süre sevilerek oynanmasının arkasındaki en büyük nedenlerden birisi de haritanın oldukça geniş olması ve oynanabilir alanın çapı.

https://twitter.com/jasonfromgta6_2/status/1725220441579544900

GTA 6 ile GTA 5

Bu açıdan bir değerleme yapacak olursak, GTA 6 biraz daha iyi bir oynanış deneyimi sunacak. Zira daha geniş harita, daha geniş oyun alanı ve çok daha fazla detay demek. GTA serisinin hayranlarının bu yapıyı seveceğini düşünüyoruz. Artık oyunun ilk fragmanı geldiği zaman, daha fazla bilgi vermemiz mümkün olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler