Cuma, Nisan 26, 2024

DualSense için Yeni Görsel Sızdı – Şaşırdık!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 için kulisler hareketli. Önce Posta gazetesinin sızdırmış olduğu Türkiye fiyatı, sonrasında Vatan Bilgisayar’ın uygulaması üzerinden gözüken satış fiyatı derken yeni konsol odakta. Durum bu olunca her an, her dakika yeni bir sızıntı sürprizi yapılıyor. Bu sefer konsol değil ama kontrol cihazı DualSense konuşulacak.

Yeni sızıntı doğrudan PlayStation 5 oyun konsollarının kontrol cihazı ile alakalı. Sızıntı net bir görselden oluşuyor. Kontrol cihazına ait olduğu söylenen görselle, yeni cihazın boyutu hakkında ufak bir fikir sahibi oluyoruz.

DualSense eski kontrol cihazlarına göre çok büyük

Görselde kontrol cihazı birinin elinde gözükmekte. Eğer kontrol cihazını tutan kişi çok minik ellere sahip değilse, yeni kontrol cihazı gerçekten tahminlerden çok daha büyük olacak. 🙂

DualShock 4 ile karşılaştırmaya çalışıyorum ama olacak gibi değil. El ile oranladığınızda neredeyse %30-%40 daha büyük bir kontrol cihazı var.

DualSense

Tamam konsolun eski konsollardan biraz daha büyük olmasını bekliyoruz ama bunun nedeni soğutma potansiyelinin artmasını sağlamak. DualSense kontrol cihazı neden daha büyük olacak peki? Buna yeni tetikler mi neden oldu? Bekleyeceğiz, görüp öğrenmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler