Çarşamba, Nisan 24, 2024

Dünyaca Ünlü Oyun Aksesuarı Üreticisi SADES Artık Türkiye’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

SADES firmasını yurt dışında çokça duymuş olabilirsiniz. Genellikle Amazon’un ‘Best Sellers‘ kategorisinde yer alan SADES artık Türkiye pazarında oyuncular ile buluşuyor. Bu tür haberleri yaparken gerçekten çok büyük keyif aldığımı da belirtmek isterim. Zira Türkiye’ye gelen ve yatırım yapan her firma bize ve ekonomimize büyük katkılar sağlıyor.

SADES Hangi Ürünleri Üretiyor?

Oyuncu ekipmanları dediğimde zaten altın kelimeyi başta kullanmış olduk dostlar. SADES şuanda dünya genelinde klavye, mouse, mousepad, oyuncu kulaklığı ve kulaklık stantları ile biliniyor. Başlıkta da ‘dünyaca ünlü‘ dememin en büyük sebebi ürünlerinin uygun fiyatlı olup, aynı zamanda kaliteli içerikler sunması.

Zira şuanda Amazon üzerinde satmış oldukları 7.1 oyuncu kulaklıklarının performansı Türkiye’deki üst düzey kulaklıkları kovalayabilecek düzeyde. Üstelik 20-30-40 dolar düzeylerinden bahsediyoruz.

sades turkiye kulaklik 004 horz

2002 Yılından Beri Üretim Yapıyorlar

SADES piyasaya yabancı ve yeni yetme bir firma değil hocalar. Adamlar 2002 yılından bugüne kadar üretim yaptığı gibi, 2012 yılından itibaren SADES adı altında kendi ürünlerini piyasaya sürüyor. Markanın en çok öne çıkan ürünleri ise yukarıda da bahsettiğim gibi fiyat/performans skalasındaki gaming kulaklıklar.

Tüm ürünlerini kendi fabrikasında üreten ve geliştiren marka, bu sayede pazarın ihtiyacını karşılayabilecek üretim gücüne de sahip. Zira hızlı gelişime ayak uyduran nadir markalardan bir tanesi diyebiliriz. SADES üretim konusunda %100 söz sahibi olduğu için, oyuncuları kaliteli ürünler ile buluştururken, aynı zamanda cep yakmadan fiyat/performans skalasında buluşturarak fark yaratıyor.

Ürünler Türkiye pazarında satışta olduktan sonra zaten kaliteyi ve fiyatı karşılaştırın demek istediğim tüm detayları orada bulacaksınız. Bunu markayı savunmak veya ürünlerini alalım inceleyelim anlamında söylemiyorum kesinlikle. Ufak bir araştırma yaparak Amazon’un ‘Best Sellers’ kategorisine göz atmanız yeterli olacaktır.

sades turkiye kulaklik 008

Ses Kalitesine Ayrı Bir Önem Veriyorlar

SADES’i şuanda SADES yapan en büyük etmenin marka tarafında ses kalitesine verdikleri önem olmuştur. Giriş seviyesi ürünlerde bile, yüksek ses performansı ön plana çıktığı için uzun zamandır Amazon’un en çok satılanlar kategorisinden aşağıya inmiyor.

Marka ses teknolojisini ön plana çıkartmak ve daha öteye taşımak için, üst seviye ürünlerinde Bongiovi Acoustics ve Realtek gibi köklü ses teknolojileri markaları ile birebir çalışıyor.

“SADES Spellond PRO’yu Görmeniz Lazım”

sades turkiye kulaklik 009

E-Spor Destekçileri

Firma kurulduğu günden bugüne kadar e-spor aksesuarları konusunda da iddialı. Bunun en önemli detayını ise e-spor etkinliklerinde ürün sponsoru olarak destek vermesinden anlayabiliyoruz. Marka bugüne kadar pek çok önemli gaming turnuvasına ve e-spor etkinliklerine sponsorluğu ile biliniyor. Hatta pek çok oyuncu kulaklığının görsellerinde e-spor takımlarının logoları yer alıyor.

SADES’in sponsor olduğu e-spor etkinlikleri şu şekilde;

  • World Cyber Games (2013)
  • League of Legends Master Series (2017-2018)
  • OMG in Chine (2013)

Ürün sponsoru olduğu takımlar şu şekilde;

  • HKE (Tayvan – 2015)
  • JTeam (Tayvan – 2017)
  • Raise Gaming (Tayvan – 2017)
  • Galaxy SADES (Güneydoğu ASYA – 2016 – 2018)
  • Pondok Gaming (Güneydoğu ASYA – 2017 – 2018)
  • King-Zone DragonX (2016 – 2018)
  • Ronin eSport (Kuzey Amerika – 2017 – 2018)
  • Team Cryptik (Kuzey Amerika – 2017 – 2018)
  • HelloHaha – Sades – GG (Güney Afrika – 2017 – 2018)

sades turkiye kulaklik 007

SADES Türkiye’de ürün satışlarını gerçekleştirebilmek için yine oyun sektörünün Türkiye’de tecrübeli isimlerinden Corax Alpha ile anlaştı. Şubat ayı içerisinde Türk Gaming piyasasına güçlü bir şekilde girecek olan SADES, fiyat – performans odaklı yaklaşımı ve geniş ürün skalası ve ses teknolojisine verdiği önemle rakiplerinin arasında ön plana çıkacak.

PCH ekibi olarak bizde SADES’e Türkiye’deki çalışmaları için başarılar diliyor ve hedefledikleri kitleye kısa süre içerisinde ulaşabilmelerini umuyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler