Cuma, Nisan 19, 2024

Dünyaca ünlü Youtube kanalları oturup Nusret’i izledi ve yorumladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nusret Gökçe‘yi artık tanımayan kalmamıştır diye düşünüyoruz. Zira namı o kadar yürüdü ki kısa bir süre önce yayınlanan videoda dünyaca ünlü Youtube kanalları Nusret’i SaltBae olarak yorumladılar. Üstelik yeni çekilen videonun yayınlandığı kanalın abonesi tam 14 milyon..

2017 yılına her ne kadar üzgün başlasak da, Türk mutfağını ve kendi reklamını bir garip değişle ‘SaltBae‘ adı ile yorumlayan Nusr-et şimdi herkes tarafından yakından tanınıyor. Fine Brothers tarafından yayınlan Nusr-et videosu belli başlı kişilere izletildi ve yorumlaması istenildi. Ortaya ise güzel görüntüler çıktığı gibi, İstanbul’a mutlaka gelip buraya uğraması gerektiğini söyleyenler bile oldu.

Hatırlarsanız bir kaç hafta önce dünyanın en popüler yıldızları Nusr-et‘in videolarını ve fotoğraflarını paylaşarak adeta bir dalga halinde yayılmıştı. Videolarla yapılan capsler hala yurt dışında dolaştığı gibi, çok seven de oldu, ete davranış biçimini sağlıklı bulamayanda. Lafı daha fazla gevelemeden aşağıda Türkçe olarak alt yazıya sahip ilgili videoyu izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler