Cumartesi, Nisan 27, 2024

Dünyadaki Tüm Havaalanlarının Wi-Fi Şifrelerini Öğrenmek İster misiniz ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Wi-Fi şifreleri çoğu zaman bizleri yükten kurtardığı gibi, mobil verimiz de kota olmadığında adeta ipten alabiliyor. Özellikle seyahat ederken başımıza gelecek veya karşılaşacağımız sorunları internetten çözebiliyoruz. Anıl Polat isimli kardeşimiz de tüm havaalanlarının Wi-Fi şifrelerini gösteren bir çözüm yayınladı.

Tüm Havaalanlarının Şifreleri Tek Bir Platformda

Mesela diyelim ki İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndasınız ve saat 16:00’da uçağınız var. Mobil veriniz olmadığı için kuyrukta check-in yapabilmek için yığınla sırayı beklemeniz gerekiyor. Halbuki internetiniz olsa online check-in yaparak bu sıradan kurtulabileceksiniz.

Bu ve buna benzer tüm durumlarda bizi ipten alabilecek internet bağlantısı Anıl Polat tarafından yayınlandı. Kendisi de bolca seyahat ettiği için başkalarının yaşamasını istemediği durumlarda harita üzerinden Wi-Fi şifrelerini gösteren bir içerik yayınladı.

havaalai-wifi-sifrelerini-gosteren-uygulama
Bu harita üzerinde dünya genelinde tüm havaalanlarını görebildiğiniz gibi, istediğiniz bir havaalanına tıklayarak Wi-Fi şifresini öğrenebiliyorsunuz. Sürekli olarak güncellenen bu uygulama sayesinde artık havaalanlarında internetsiz kalmayacaksınız. Üstelik bu harita kablosuz internetin nerelerde çok daha iyi çektiği bilgisini de size veriyor.

Böyle güzel bir çalışmaya biz sadece şapka çıkartırız. Eline sağlık Anıl Polat!

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler