Salı, Nisan 23, 2024

Dünya’nın İlk 5G Snapdragon 855’li Akıllı Telefonunu Oppo Üretecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün Barselona’da gerçekleştirilen MWC 2019 etkinliğinde Oppo sürprizi yaşandı. Etkinlikte Oppo dünyanın ilk 5G teknolojisine sahip Snapdragon 855’li akıllı telefonunu üreteceklerini duyurdu. Cihazın adı ve tasarımı hakkında henüz bir bilgi yer almazken, Oppo severler bu bilgiyi duyunca ortalık karıştı.

Dünya’nın İlk 5G’li Snapdragon 855 Cihazı Oppo’dan

Şuanda Türkiye’de de resmi olarak faaliyetlerine devam eden Oppo, bugün Barselona’daki etkinliğinde sürprizlerini yapmaya devam ediyor. İlk olarak etkinlikte 10x optik zoom yapabilen yeni kamera sisteminden bahsettiler, ardından ilerleyen günlerde 5G teknolojili yeni akıllı telefonlarından bahsettiler.

Henüz Oppo tarafından etkinlikte bir telefon duyurulmadı. Zira duyurması da beklenmiyordu. Twitter üzerinden de konu hakkında Oppo’nun resmi hesabı Tweet attı.

oppo snapdragon 855

Oppo sahnesinde bir sürpriz daha yaşandı. Qualcomm’un başkanı da sahneye çıkarak, Oppo tişörtü giydi. Ardından 5G uyumlu Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisini kullanan ilk telefon olacağını söyledi. Şuan için Türkiye’de Oppo markası tam olarak bilinmese de, üretmiş olduğu cihazlardaki farklılıklar ve tasarım detayları albenisini yüksek tutuyor.

Zira performans açısından da kullanıcılarını memnun eden ürünler geliştirmeye devam ediyorlar. Bakalım yeni Oppo’nun 5G’li amiral gemisi piyasaya neler sunacak? Çok yakında hep birlikte göreceğiz.

oppo 5g

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler