Cuma, Nisan 26, 2024

Dying Light 2 için Yeni Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Biraz daha fazla zombi kesmek isteyen oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Dying Light 2 serisinden yeni haberler var.

İlk olarak E3 2018 fuarında gördüğümüz oyundan gelen yeni haberler birazcık olsun sevindirici. Üstelik bu sefer bir videonun paylaşılmış olduğunu da belirtelim.

Dying Light 2 bu yıl çıkış yapabilir

Oyun için gelişmelere geçmeden önce şöyle bir ne oldu ne bitti hatırlayalım. Aslında oyun geçen sene gelecekti. Duyurulduğu anda da çok ilgi çekti ve beklenti arttı. Fakat Techland firması sürpriz bir karar aldı ve oyunu erteledi.

Şu gün gelecek bu gün gelecek derken bir baktık ki 2021 olmuş. 🙂 Ciddi anlamda geciken oyun için iptal edildiği iddiaları bile ortaya atıldı. İşte yeni haberler bu iddiaları da boşa çıkarıyor. Geliştiricilerin kamera karşısına geçtiği yeni videoda çok bir şey yok ama oyunun çıkış yapacağına dair söz veriliyor.

Dying Light 2

Hatta bu yeni bilgilere göre oyun 2021 yılı içerisinde çıkacak. Ne zaman çıkacak net değil ama çıkacağının sözü verildi. Yayınlanan videoda oyuna ilişkin bir bilgi var mı deseniz yok. Sadece sona doğru oyundan bazı görüntüler var. Yani yakın zamanda gelebilecek bir fragmanın ipuçları diyebilirim.

Dileriz yeni bir erteleme skandalı olmadan oyun bu yıl sorunsuz bir şekilde yayınlanır. Bakalım şu an sadece yeni gelecek bilgileri takip etmekten başka çare yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler