Cuma, Nisan 19, 2024

Dying Light 2’den Yeni Detaylar Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dying Light 2, 4K grafikler ve saniyede 60 kare oynanış için modlar içerecek.

Ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde üç farklı grafik modu seçeneği sunacak.

Dying Light 2

Techland, 2019’un sonlarında, Dying Light 2‘nin oyunculara 15 ila 20 saat sürecek bir ana hikayesi olduğunu. Ancak oyunun o zamandan beri yaşadığı tüm karışıklıklar, gecikmeler ve sorunlu geliştirme engelleri göz önüne alındığında, merak etmeye değer.

Yakın zamanda yapılan bir röportajda Wccftech’e konuşan baş oyun tasarımcısı Tymon Smektała, oyuncular “acele ederse” oyunun hikayesinin kabaca 20 saat süreceğini. Ancak yan görevler ve isteğe bağlı içeriğin üstesinden gelirseniz oyunun iki veya üç katı olması gerektiğini söyledi. uzun. Smektała, oyunun açılış alanının tek başına yaklaşık 7-8 saatlik içeriğe sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Geliştirici ekibin açıklaması

Acele ederseniz, hikayeyi yaklaşık 20 saat içinde bitirebilmelisiniz dedi. Ama hepsini görmek için, bundan 2-3 kat daha fazla zaman harcamalısın. Her köşeyi ve huysuzluğu keşfetmek istiyorsanız, açılış alanımız tek başına 7-8 saatten fazla sürebilir. Bu yüzden burada kesinlikle oynayacak çok şey var.

Techland render yönetmeni Tomasz Szalkowski, oyunun yeni nesil konsollarda kalite (ray tracing dahil), performans (60+FPS) ve 4K çözünürlük modlarına sahip olacağını da açıkladı.

Dying Light 2‘nin şu anda 2021’de PS5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler