Cumartesi, Temmuz 27, 2024

EA Sports FC 24 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games’in yeni oyunu EA Sports FC 24, geçtiğimiz hafta tanıtıma çıktı. İlk kez FIFA adından farklı isimle satışa çıkacak olan oyun için detaylı oynanış videoları da paylaşılmaya başlandı.

Son paylaşılan video, firmanın nasıl yenilikler getireceğini gösterdiği gibi oyun dinamiklerini de ortaya koyuyor.

EA Sports FC 24 Beklediğimizden Daha İddialı Geliyor

Paylaşılan yeni videoda oyunun ne kadar iddialı olacağının kanıtı. Yeni oynanış videosuna bakacak olursak oyunda Hypermotion V teknolojisine yer verilecek.

Zaten mevcut yapımda da Hypermotion teknolojisine yer verilmişti ancak bu kez söz konusu teknolojinin daha gelişmiş bir versiyonu ile karşı karşıya olacağız.

EA Games bu kez ek yapay zeka ve fizik güncellemeleri yapmış. 1200 üzerinde oyuncu hareketinin yakalandığı ve bunların oyuna direkt olarak aktarıldığı belirtilmekte. Bu da demek oluyor ki oyun çok daha gerçekçi dinamiklere sahip olacak.

EA Sports FC 24

Diğer taraftan yeni göreceğimiz teknolojilerden bir diğeri de PlayStyles+ olacak. Bu özellikle beraber bazı futbolculara has oyun stillerinin gerçeğe yakın bir şekilde oyuna aktarılması sağlanacak. Farklı kategorilerde 34 ayrı oyun stilinin bulunacağı ve futbolcuların gerçek hayattaki oyun stillerine özel düzenlemelerin olduğunu göreceğiz.

Yeni hızlanma mekanikleri, top sürme ve pas dinamikleri derken iddialı bir EA Sports FC 24 ile karşı karşıyayız diyebiliriz. Tüm bu geliştirmelerin oyunda ne denli bir fark yaratacağını yukarıda yer alan videoda görebilirsiniz. Artık yapımın çıkış tarihini bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler