Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Elder Scrolls Online Ücretsiz Oluyor! Epic Games Sürprizi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games her hafta düzenli olarak ücretsiz oyun vermeye alıştı. Bazen ücretsiz oyunlar çok dikkat çekmiyor bazen de yüksek bütçeli oyunlar verilerek sürpriz yapılıyor. Yine böyle bir sürpriz haber daha geldi. Bu kez The Elder Scrolls Online ücretsiz olarak verilecek.

Haftanın ücretsiz oyunları kapsamında sunulan kampanya, sadece 1 hafta geçerli olacak ama bu süre içerisinde oyunu alan kullanıcılar tamamen oyuna sahip olmuş olacak.

Tek Sürpriz The Elder Scrolls Online Değil

The Elder Scrolls evreninde geçen oyun şu an Steam üzerinden 179 TL gibi bir fiyatla satılıyor. Epic Games üzerinden de muhtemelen benzer bir fiyatla satışa sunulacak. Tabii ki fiyatlandırma haftanın ücretsiz oyunları kampanyasından sonra olacak.

Bu arada Epic Games’in tek sürprizinin The Elder Scrolls Online olmadığını da belirtelim. Platformda Murder by Numbers isimli bir başka oyun da hediye olarak sunulacak. Bulmaca türünde olan oyunun fiyatının da 24 TL seviyesinde olduğunu belirtelim.

The Elder Scrolls Online

Her iki oyun da 20 Temmuz tarihinden sonra ücretsiz olarak alınabilecek. Tekrar hatırlatmakta fayda var, oyunları bir sonraki haftanın ücretsiz oyun kampanyasına kadar yani 27 Temmuz’a kadar hesabınıza eklemiş olmanız gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler