Çarşamba, Temmuz 3, 2024

EA SPORTS FC 24 Beleş Oluyor! Ama Kısa Süreli Geçerli

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllar süre geleneği bozan EA Games, bir devri kapatmış ve FIFA serisine veda etmişti. Bu yıl çıkan yeni oyun EA SPORTS FC 24 ile yola devam eden firma, oyun dinamikleri açısından hala eleştiriliyor olsa da satış sayılarına baktığımız zaman FIFA kitlesinin korunduğunu görüyoruz. Evet oyun çok sattı ve satmaya da devam ediyor ama firma bir yandan da reklam çalışmalarına devam ediyor. Bu noktada daha fazla kitleye ulaşmak adına kısa süreliğine EA SPORTS FC 24 ücretsiz oluyor.

Oyuncuların yeni oyunu denemesi adına düzenlenen ücretsiz oyun kampanyası, Steam üzerinden ilerleyecek. Ayrıca yine bu süre içerisinde kullanıcılara önemli bir indirim avantajı sunulduğunu da belirtelim.

EA SPORTS FC 24 Ücretsiz Ama Ne Zamana Kadar?

Önce kötü haberle başlayacağım. Oyun ücretsiz olarak veriliyor ama tamamen ücretsiz olmuyor. Hafta sonu etkinliği kapsamında yapıma ücretsiz erişimimiz olacak. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Steam’e girdiğiniz zaman yapımın ücretsiz olduğunu göreceksiniz.

Tek yapmanız gereken “Oyunu Oyna” butonuna basarak oyunu hesabınıza ekleyip ardından kurulumu gerçekleştirmek olacak. Hafta sonundan sonra ise yani bu 3 günlük süre dolduktan sonra yapım yeniden ücretli olarak sunulacak.

EA SPORTS FC 24 ücretsiz

Fakat burada da güzel bir haberimiz var. Steam bu süre içerisinde oyunu %70 indirime sokuyor. Oyun 21 dolar seviyesine kadar düşüyor. Güncel kur ile oyunun 634 TL seviyesine geldiğini görüyoruz. Her ne kadar kur hesabı yapmak içimi acıtıyor olsa da yapacak bir şey yok. Artık Steam oyunları dolarla satıyor. Buna alışacağız. 🙂

EA SPORTS FC 24 ücretsiz

Minik bir karşılaştırma yapmak gerekirse oyunun şu an için Epic Games üzerinden satış fiyatının da 1,199,99 TL olduğunu görmekteyiz. İndirim dolar kuruna rağmen oldukça iyi seviyede.

EA SPORTS FC 24’ü ücretsiz denemek isteyen ve indirimden faydalanıp almak isteyenler için hemen şuraya Steam sayfasının linkini de ekliyorum. Şimdiden iyi oyunlar dileyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

33 YORUMLAR

  1. LOLDEN DAHA KANSER (DEFANS YAPMA VE MOMENTUM)
    xbox da Aralık ayında 700 e düştüydü o zaman aldıydim fut online modu beni kanser etti defans yapmak ölüm ayrıca fut çok karman çorman alin beleşe oynayın zaten satın almaktan vazgecersiniz hevesisniz varsa bile oyun

    • Defans yapmak çok kolay “ayarlardan eski savunma veya gelişmiş savunma yapmican taktiksel savunma yapacan” bu kadar basit.ama onun dışında harbi kanser ediyor havadan gelen topu oyuncum kafa vurcakken kaleci zıplamadan resmen eğilerek alıyor oyuncum kafa vurmuyor.

    • Merhaba,
      Steam’in dolar kuruna geçmesinin etkileri. Aslında bakarsanız 20 dolar FC 24 gibi bir oyun için oldukça uygun fiyat. Ama söz konusu dolar kuru olunca ne yazık ki ülkemizde fiyat yine 600 TL seviyelerini buluyor.

    • Merhaba;

      Epic Games indiriminin de haberini yapmıştık. Epic Games oyunu hediye etmiş kadar oldu ama şu an indirim yok ne yazık ki. Biz de mevcut fiyatı paylaşıyoruz. 🙂

    • Merhaba;

      EA Games sürpriz yapmazsa seri FC 25, FC 26 şeklinde devam edecek. Genelde yeni oyun yaz aylarında tanıtılıyor ve Eylül, Ekim ayı gibi satışa çıkıyor. Yani yeni oyun için daha uzun bir süre var. Eğer futbol oyunlarını seviyorsanız FC 24 şu an için tercih edilebilir.

  2. Selam. FIFA 24 steamda indirmek için EA PLAY indirmek gerekiyor mu? Birkaç yerde FIFA 23 için gerekli diyor ama FIFA 24 içinde geçerli mi? pek bu konuları bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    • Merhabalar;

      Steam üzerinden satın aldığınız zaman, oyun Steam üzerinden indiriliyor. Fakat oyunu oynamak için Steam hesabınızla EA Play hesabınızı ilişkilendirmeniz gerekiyor. Oyunu yükledikten sonra yönergeleri takip ederek Steam üzerinden EA PLAY hesabınıza giriş yapmanız gerekecek. Sonraki girişlerde Steam otomatik olarak EA PLAY ile bağlantı kuruyor ve oyuna Steam üzerinden girebiliyorsunuz.

  3. Fifa 24 bilgisayarımda ne yaptımsa açılmıyor. Bilgisayar özelliklerim de iyi. Artık fifanın bilgisayarda açılmadığını düşünmeye başlamıştım. Oyunu nasıl açarım bir fikri olan var mı?

  4. Pay to win sistemi sebebiyle hayli can sıkıcı oyun. Rakipsiz olduğu için ultimate team bölümü gayet keyifli. Zorlu rakipler ve zorlu defans mücadeleleri keyif almanızı sağlayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler