Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Gerçeğin Bir Tık Altı: Bodycam Erken Erişime Açılıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Günümüzde ki oyuncuların büyük bir kısmı FPS oyunlarına düşkün peki bu tarz oyunlar ne kadar gerçekçi? FPS oyunları gerçek hayata uyarlansaydı nasıl olurdu hiç merak ettiniz mi?

Cevabınız evet ise işte bu oyun tam sizlere göre Reissad Studio tarafından Unreal Engine 5 teknolojisini kullanarak gelişmesi devam eden Bodycam oyunu erken erişime sunuldu.

Ultra gerçekçi olarak adlandırılan Bodycam, Unreal Engine 5 ile üst seviye gerçekçi bir FPS oyunu. Oynanış videolarını izlediğimiz zaman daha iyi anlayabiliriz.

Evet oyun hakkından söz edecek olursak görüş açımızın hakimiyetini yaka kamerasından yönetildiğini görüyoruz.

Mekanik tarafında ise karakterin siper alırken vücut esnekliği ve hareketlerinin üst seviyelerde geliştirilmesi ve silahların sekme durumu, sesi, tasarımı oldukça gerçek bir hissiyat vermeyi başarmış diyebiliriz.

Online bir şekilde oynanabilmesi ve oyun mekanikleri ile dikkat çeken Bodycam son hız çalışmalarının üzerinde devam etmekte.

f35e795e69df614be8dbcd77c450305d67985274 jpg

Bodycam için merak edilen önemli hususlardan biri ise tabi ki çıkış tarihi oldu. Steam pazarında erken erişim talebini sunan oyunun resmi oynanış tarihi Ocak 21’de gerçekleşecek.

Erken erişim hakkına sahip olmak isterseniz eğer. Steam platformu üzerinden Bodycam oyununa geldiğiniz zaman erişim talep et butonuna basarak erken erişim talebi oluşturabilirsiniz.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler