Cumartesi, Nisan 27, 2024

eFootball 2022 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Konami Digital Entertainment BV, eFootball 2022′nin çıkış tarihini açıkladı.

Oyun, 30 Eylül 2021 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve PC için çıkış yapacak.

efootball 2022 cikis tarihi duyuruldu

Bugün Konami tarafından duyurulan ve resmi olarak PES 2022 olarak bilinen oyun, Pro Evolution Soccer formülünde, artık oynaması ücretsiz olması da dahil olmak üzere çok sayıda değişiklik vaat ediyor.

Lansmanında, eFootball 2022, çevrimdışı veya çevrim içi olarak dokuz farklı gerçek dünya takımına karşı oynama yeteneğine sahip olacak. Öne çıkan takımlar FC Barcelona, ​​FC Bayern München, Juventus, Manchester United, Arsenal FC, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA River Plate ve São Paulo FC. Oyuncular ayrıca altı farklı stadyum arasından seçim yapabilir. Çevrim içi oyun nesiller arası olacak, yani PS4 ve PS5 oyuncuları, en yeni iki Xbox nesli gibi birlikte oynayabilir.

Şirket ayrıca, Creative Teams adını verdiği şeyi içeren bir Sonbahar içerik güncellemesi planlarını da detaylandırdı. Bu mod, oyuncuların tercih ettikleri oyun tarzına göre oyuncularla sözleşme imzalayarak takımlar oluşturmasına ve onları dünyanın en iyi takımlarıyla rekabet edebilmeleri için eğitmesine olanak tanır. Ayrıca dünya çapında 600’den fazla farklı ekipten seçilen çok sayıda özelleştirme seçeneği var. Yeni Yaratıcı Lig, Yaratıcı Takımlar arasında rekabete izin vererek onları on oyunda ödül için rekabet halinde karşı karşıya getiriyor.

eFootball‘da para kazanma, biri premium, diğeri ise oynayarak kazanılan üç farklı oyun içi para birimi kullanacak. Kullanıcılar, bu para birimlerini, farklı oyuncu seviyelerine göre takımlarına oyuncu almak için kullanacaklar. Belirli oyun içi hedefleri tamamlamak, daha fazla oyuncuyla sözleşme imzalamak için kullanılabilecek öğeler kazandıracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler