Cumartesi, Nisan 20, 2024

eFootball PES 2021 oyununun çıkış tarihi belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl çıkardığı yeni oyunu ile futbol oyunlarını sevenlerin gönlünü kazanmayı başaran serinin yeni oyunu olan eFootball PES2021‘in çıkış tarihi belli oldu. Avustralya Sınıflandırma Kurulu‘nun internet sitesinde paylaşılan bilgiye göre PES 2021, 15 Eylül 2020 tarihinde çıkış yapacak.

eFootball PES 2021 nasıl olacak ?

Pes 2021PES 2021‘in nasıl olacağı konusunda söylentiler ortalıkta dolaşmaya başladı. Bu söylentiler arasında en büyük iddia ise bu oyunun, PES 2020‘nin sezon güncellemesi yapılmış versiyonu olacağı yönünde.

Fakat benim düşüncemi soracak olursanız sizlere söylemek istediğim birkaç şey var. Güçlü rakibi FIFA serisine karşı güç kaybeden PES  serisinin bu rekabeti güçlendirmek adına daha fazla yenilik yapması gerektiğini düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda Şampiyonlar Ligi lisansı, FIFA tarafından alınmış ve PES serisinin yeni oyunlarından kaldırılmıştı. Açıkçası bu olay sonrasında PES serisinin çok güçlü bir şekilde yenilikler yapacağını düşünmüştüm. Fakat beklediğim gibi olmadı ve Konami, oyunun içerisine Şampiyonlar Ligi tarzında yeni bir turnuva ekledi.

Pes 2021.

Pes 2021 1

Konumuza tekrardan dönelim. Avustralya Sınıflandırma Kurulu tarafından paylaşılan bilgiye göre bu oyun 15 Eylül 2021 tarihinde oyunculara sunulacak. Fakat, Konami tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Siz değerli okurlarımıza sormak istediğim bir soru var. Sizin eFootball PES 2021’den beklentileriniz nelerdir ve sizce ne gibi yenilikler yapılması gerekiyor ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler