Perşembe, Nisan 18, 2024

Efsane Türk Yapımı Hikaye Odaklı FPS Oyunu Yarın Çıkıyor !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsane Türk yapımı hikaye odaklı FPS oyunu Soldiers Of The Universe geliyor! Soldiers Of The Universe yarın Steam üzerinden erken erişim ile satışa sunulacak.

Türk yapımı oyunlara herzaman destek verdiğimizi ve severek oynadığımızı biliyorsunuz. Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen oyun şirketin ikinci oyunu olmasına rağmen gayet başarılı bir hikaye odaklı fps oyunu olacak gibi görünüyor.

Soldiers Of The Universe Logo

Tabiki her ne kadar destek veriyor olsak da oyun sektöründe diğer ülkelere oranla daha aşağılardayız. Ülkemizde Rocwise Entertainment gibi oyun sektörü ile ilgili şirketlerin kurulması bizleri son derece mutlu ediyor.

Oyunun grafikleri pek iyi değil ancak 1 yıl gibi kısa bir sürede böyle başarılı bir oyun çıkarmak takdir edilesi bir durum. Özellikle bu sektörde yani bir şirketin bunları başarması tek kelime ile muhteşem!

Henüz daha erken erişimde olan Soldiers Of The Universe adlı Türk yapımı oyunumuzun ileride çok daha iyi olacağına gönülden inanıyoruz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki link’e tıklayabilirsiniz.

Kimsenin Henüz Keşfetmediği Efsane Türk Oyun: Soldiers of the Universe

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler