Cuma, Nisan 26, 2024

Efsanevi Mekanik: PES 2017’nin Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun içi görsellerini inceleyerek tatmin olmaya çalıştığımız PES 2017‘nin efsanevi mekanik hareketlerine sahip tanıtım videosu yayınlandı. E3 Fuarı‘nda oyun severlerin karşısına çıkan PES 2017 hakkında detaylar ve yeni video haberimizde.

Mekanik Algoritmalı PES 2017 Videosu

Bilirsiniz, oyunlar geliştirilmek için oyun motorları ile yazılarak geliştirilirler. Hatta bazı yerlerde gerçek oyuncular kullanılarak hareketlerini bilgisayara aktarmak için üzerine verici yerleştirilir. Günümüz oyunları da giderek bu yolda gelişmeye devam ettiği gibi, mekanik algoritmasına sahip PES 2017 videosu da oyun severlerin karşısına çıktı. Mekanik algoritması nedir diye soracak olursanız eğer, aşağıdaki video her şeyi özetliyor. Hareket kabiliyetlerinin nasıl geliştirildiğini ve karşınızdaki rakibi sanki yapay bir zeka varmış hissini uyandırarak hareketleri yapabilmenizi sağlayan sistem olarak özetleyebiliriz.

PES-2017-Rabona
E3 2016 etkinliğinde duyurulan PES 2017‘nin yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Görünüşe göre her maçta yapay zekalar, farklı tepkiler vererek bizleri şaşırtacak. Türkçe dil desteği ile birlikte gelecek olan PES 2017, Eylül ayında PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 versiyonları için satışa sunulacak. Açıkçası işlerin bu saatten sonra giderek karıştığını söyleyebilirim. Bundan sonra FIFA 2017 mi, PES 2017 mi soruları sorulmaya devam edilecek gibi görünüyor.

NOT: Oyunda ayrıca topa vururken çimlerin yerden sökülmesi, yağmurlu havada depar atarken arkadan suların zıplaması oyuna efsane bir gerçekçilik kattığını söylemeden geçmeyelim.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. Pes işte abi her zaman farkı var adamlar yıllardır açık ara fark bir bir numaralar. Bi PES 2015’te bocaladılar sonra topladı adamlar tekrardan..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler