Cumartesi, Nisan 20, 2024

Efsanevi Samurai Jack yeni sezon 5 ile devam ediyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yıllardır çizgi film severlerin yakından takip ettiği Samurai Jack tekrar kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Genndy Tartakovsky tarafından tasarlanan ve çizilen Samurai Jack bundan böyle sezon 5 ile Cartoon Network üzerinden yayınlanacak.

Sezon 5 için yeni bir fragman yayınlandığı gibi, detaylara şöyle bir göz attığımızda kahramanımız olan Jack yılların vermiş olduğu yorgunluk ve azılı düşmanlar ile savaşlar yüzünden çok harap hale düşmüş durumda. Aynı zamanda Samurai Jack geçen onca sürenin ardından saç ve sakalları ağarmış ve yaşlanmış olarak karşımıza çıkıyor.

samurai jack
Eski beyaz kıyafetli Jack artık olmadığı gibi, en büyük düşmanı olan Aku‘nun akibeti daha da güçlenmiş durumda. Yeni sezonda yine bizleri bol bol aksiyon beklediği gibi, sezon 5’in ilk bölümünde Jack’in bıçak ile yaralandığını görebilmek mümkün. Tam 13 sene sonra kaldığı yerden devam eden çizgi dizi, bundan böyle yeni bölümleri ile seyircisinin karşısında olacak.

Bu arada Samurai Jack çizgi filminin içerisinde yer alan ‘İllumunati‘ ibareleri sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Aku başta olmak üzere, pek çok yerde ve alanda bu simgelerin olduğu söyleniyordu. Bakalım yeni sezonda farklı mesajlar yine çizgi dizinin içerisinde yer alacak mı biz de merakla bekliyoruz. Yayınlanan sezon 5 fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. 11 Mart tarihinde Cartoon Network kanalını izlemeyi unutmayın.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler