Cumartesi, Nisan 27, 2024

EISA 2018’de Sony’e Yedi Ödül

Paylaş

silkroad gaminggentr

Avrupa Görüntüleme ve Ses Derneği (EISA-European Imaging and Sound Association), Sony’nin elektronik cihazlar geliştirme konusundaki başarısını, “EISA AWARDS 2018”de markayı tam 7 ödüle layık görerek taçlandırdı. Multimedya alanında Avrupa’nın en büyük kuruluşu olan EISA, tüm kategorilerdeki teknolojik ürünleri, büyük bir incelikle ele alması, kalite ve inovasyonu iyi değerlendirmesiyle bu alanda bir otorite olarak kabul ediliyor.

 

EISA YILIN FOTOĞRAF MAKİNESİ 2018-2019: α7 III

a7 iii

Yeni α7 III’ün en önemli özelliklerinden birini Sony’nin daha yüksek hassasiyet, olağanüstü çözünürlük ve düşük hassasiyetlerde 15 kademelik[i] etkileyici dinamik aralık ile yepyeni bir 24.2MP arkadan aydınlatmalı Exmor R® CMOS görüntü sensörünün yer aldığı görüntü sensörü alanına sığdırdığı benzersiz inovasyonu oluşturuyor. Sony, sensörün %93’lük ekstrem AF alan kapsamını, mekanik deklanşör ya da sessiz çekim, çeşitli 4Kvivideo yetenekleri ve daha fazlasının bulunduğu AF/AE takip ile saniyede 10 kareye kadar hızlı çekim gibi çeşitli etkileyici özellikler ile bir araya getirerek meraklılardan profesyonellere kadar her türlü yaratıcıya, içerikleri bugüne dek hiç olmadığı kadar farklı şekillerde yakalama fırsatını veren yeni bir cihaz yarattı.

EISA PROFESYONEL AYNASIZ FOTOĞRAF MAKİNESİ 2018-2019: α7R III

a7rii

Görüntü işleme gücü ve verimliliğinde kaydedilen evrimci sıçrama sayesinde, yeni α7R III, yüksek çözünürlüklü 42.4 MPi arkadan aydınlatmalı Exmor R CMOS görüntü sensörünü, tam AF/AE takip özellikli saniyede 10 saniyeye kadar etkileyici çekim hızları[v], harika görüntü ve 4Kvideo kalitesi, geniş 15 kademeli i dinamik aralık, neredeyse tam bir kademelik parazit azaltma ile yüksek hassasiyet[vii] ve daha fazlası ile bir araya getiriyor. Bu muazzam yetenekler ve kompakt, hafif gövde ile, fotoğrafçı, video grafikerler, multimedya yaratıcıları ve güvenilirlik, esneklik ve çok yönlülük talep eden diğer tüm profesyoneller için son derece çok yönlü bir cihaz.

EISA SUPERZOOM FOTOĞRAF MAKİNESİ 2018-2019: RX10 IV

RX10 IV

0,03 saniye ile dünyanın en hızlı[viii] AF yakalama zamanına ve tam AF/AE takip özellikli saniyede 24 kareye kadar kesintisiz çekim özelliğine sahip. En hızlı değiştirilebilir lensli profesyonel fotoğraf makineleri ile rekabet edebilen 315 aşama algılamalı AF noktası ve istisnai ölçüde çok yönlü ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-600mm[ix] F2.4-F4 lensi bulunuyor. Yeni RX10 IV, en üst düzey ‘hepsi bir arada’ bir çözüm arayan görüntüleme meraklıları ve profesyoneller için mobilite ile hızın benzersiz bir bileşimini sunuyor.

EISA AYNASIZ GENİŞ AÇILI ZOOM LENS 2018-2019: FE 16-35mm F2.8 GM

FE 16 35mm F2

Sony’nin en gelişmiş lens teknolojilerinden bazıları ile donatılan FE 16-35mm F2.8 GM geniş açılı zoom, ilk geniş açılı G Master™ modeli olarak manzaralar, mimari, yakın çekim portreler, spor, aksiyon ve daha fazlasının da aralarında bulunduğu çok çeşitli çekim durumları için ideal. Aynı zamanda, istisnai ölçüde hafif ve kompakt olması ile de taşınabilirlik ve kullanılabilirliği en üst düzeye çıkarıyor. Lens, ikisi Sony’nin sapmayı azaltan ve tüm zoom aralığı ve diyafram açıklığı aralığı genelinde sapmayı azaltarak en üst düzeyde çözünürlük sunan orijinal XA (ekstrem asferik) elemanı olmak üzere, beş asferik elemanı içeren optik tasarımı ile istisnai uçtan uca netlik sunuyor.

EISA AYNASIZ TELEZOOM LENS 2018-2019: FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS

FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS Süper Telefoto Zoom lens, Sony’nin amiral gemisi G Master lens yelpazesinin alamet-i farikası olan yüksek çözünürlük standardını korumayı sürdürüyor. Aynı zamanda son derece hızlı, hassas AF yetenekleri, hafif, taşınabilir tasarım ve çeşitli profesyonel fonksiyonlar ile de kişiselleştirebilirlik sunuyor. Bu, başta genellikle spor ve vahşi yaşam olmak üzere çok farklı alanlarda çekim yapan meraklı ve profesyonel fotoğrafçılar için istisnai ölçüde güçlü bir fotoğraf makinesi.

EISA EN İYİ FİYAT-KALİTE DENGESİNİ SUNAN UHD BLU-RAY OYNATICI 2018-2019: Sony UBP-X700

UBP-X700, aynı zamanda DVD, Blu-ray Diskler, hatta SACD çalması ile geçmişi geride bırakmadan yeni 4K HDR dünyasına girmek için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sunuyor. Kablosuz ağa bağlanma yetenekleri ile büyük bir ek imkan sunarak Netflix ve YouTube’un da aralarında bulunduğu çevrimiçi video ve ses hizmetlerinin yanı sıra yüksek çözünürlüklü DLNA oynatmaya da erişim sağlıyor. Gerek duyulduğunda, ikinci HDMI çıkışı sadece ses gönderebilirken ana çıkış ise video sinyalini (HDR10 ve Dolby Vision da dahil) doğrudan televizyona taşıyor.

Her 4K TV’nin ihtiyaç duyacağı yüksek kaliteli bir video kaynağı olması ve uygun fiyatı X700’ü beklenenin ötesinde başarı sunan yüksek değerli bir cihaz kılıyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler