Cuma, Nisan 19, 2024

Ekranıyla Fark Yaratacak Asus Rog Zephyrus S GX701 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu bilgisayarlarında ekran yenileme hızı önem verilen konulardan bir tanesi. Sahne geçişlerinde akıcı bir görüntü yakalamak adına genelde bu serilerde yüksek tutulan ekran yenileme hızı, Rog Zephyrus S GX701 modeliyle bambaşka bir boyuta geliyor.

Aslında Asus, bu konuda iddialı olan markalardan bir tanesi. Markanın daha önce 240 Hz yenileme hızına sahip olan cihazlar sunduğunu biliyoruz. Zephyrus S GX701 modeli ise işi bambaşka bir noktaya getiriyor. Bu modelle beraber ekran yenileme hızının da 300 Hz seviyesine çıktığı açıklandı.

Rog Zephyrus S GX701 Ekranıyla Oldukça İddialı

Markanın iddiası, rakiplere göre çok başarılı bir ekran sunulduğu yönünde. Yenilenmiş ve ekran panelleriyle güncellenmiş olan modelin, donanım özellikleri de oldukça iddialı.

Rog Zephyrus S GX701

Ekran panellerinin değişmesiyle beraber yeni modelin içerisinde yer alan ekran kartları da değişti. Buna göre Asus, GeForce RTX 2080 ekran kartlarıyla bir güncelleme yapmış oldu. Güncellenen ve yeni ekran kartı modeliyle beraber ekran kartı panelleri de yenilenen modellerin çıkış tarihi ise Ekim 2019 olarak açıklandı. Ekim sonrasında güncellenmiş versiyonu almak mümkün olacak.

Kaçırmayın: Acer ConceptD 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler