Cuma, Nisan 26, 2024

Acer ConceptD 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

IFA 2019 kapsamında yeni nesil PC modelleri için tanıtım yapan Acer, bir yandan da Acer ConceptD 9 modellerini güncelledi. Bu noktada en çok dikkat çeken seri Acer ConceptD 9 Pro modeli oldu.

Zaten tasarım kısmında çok başarılı olan model, teknik özellikler açısından da yenilendi. Biraz daha güçlü bir seri olarak karşımıza çıkan ConceptD 9 Pro, IFA 2019 kapsamında tanıtılan en iyi modeller arasında da yerini aldı.

Acer ConceptD 9 Pro Neleri Değiştirdi?

En çok dikkat çeken model olarak öne çıkan ConceptD 9 Pro, Nvidia Quadro RTX 5000 ile güncelleniyor. Ekran kartı performansını üst noktalara taşıyacak olan RTX 5000 ekran kartının yanında Intel Core i9 işlemci ailesinin de öne çıktığını görüyoruz.

Acer ConceptD 9 Pro

Oldukça işlevsel ve hareket kabiliyeti üst düzey olan dokunmatik bir ekran kullanan model, 17.3 inçlik ekran boyutu ile geliyor. Hem %100 Adobe RGB desteği olan ekran hem de kalem desteğiyle öne çıkıyor.

4096 basınç değerine sahip oldukça hassas Wacom EMR akıllı kalem, bilgisayarı tam bir iş istasyonuna çevirmiş durumda. 4K çözünürlük değeri ve dikkat çeken yenileme hızıyla beraber gelecek olan modelin Kasım ayında dağıtımının başlaması bekleniyor. Fiyat ise biraz uçuk bir rakam. İlk açıklanan fiyat 5799 dolar. Ülkemizde bu rakamın karşılığı ne boyuta gelir bilinmez.

Kaçırmayın: Performansı Fark Yaratacak Asus ProArt StudioBook One Tanıtıldı

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler