Perşembe, Mart 28, 2024

Apple Macbook Air Fiyatlarını Düşürdü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple Okul Başlıyor Kampanyasıyla birlikte MacBook‘da bazı değişikliklere gitti. 

Giriş seviyesi MacBook Air, serisinin en ucuz modeli olarak artık 8.177 liradan satılıyor. Serisinin en gelişmiş modeli ise 9681 liradan sunuluyor. Her iki modelinde sahip olduğu özellikler aynı.

Özellikleri

İşlemcileri 1.6 Ghz çift çekirdekli 8. nesil Intel Core i5, Ramleri 8 GB, Ekran kartları Intel UHD Graphics 617 ve son olarak giriş seviyesinde 128 GB SSD, gelişmiş modelinde ise 256 GB SSD depolama bulunuyor. Ekranlar da gelişmelerden nasibini alarak 13 inçe çıkarılmış. Ve ekranlar retina olup True Tone teknolojisini barındırmakta.

MacBook Air’de olduğu gibi MacBook Pro‘da da bazı geliştirmeler yapılmış. İşlemci 1.4 GHz 4 çekirdekli 8. nesil  Intel Core i5 işlemci (isteğe göre 1.7 GHz i7 alternatifi bulunuyor).

Artık Tüm MacBook’larda Touch Bar Mevcut

Her ne kadar işlevselliği tartışılsa da artık tüm modeller Touch Bar’ı bünyesinde barındıracak. Aynı şekilde ekranlar için True Tone teknolojisi de tüm modellerde bulunuyor. Yeni giriş seviyesi MacBook Prolar 9681 liradan satışa sunuluyor

Nihayet Apple 12 inç MacBooklar ile yolunu ayırdı. Bu Okullar başlıyor etkinliğinde alacağınız MacBookların yanında Beats Studio3 Kablosuz Kulaklık da Apple’dan hediye olarak yanında veriliyor. Benzer şekilde iPad alırsanız Apple yanında Beats Solo3 kablosuz kulaklık hediyesi olarak veriyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler