Perşembe, Mart 28, 2024

Elveda Google Daydream View: Artık Play Store’da Mevcut Değil!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Made by Google etkinliğinin ardından, Pixel 4, Pixelbook Go ve yeni Nest donanımı gibi çeşitli yeni donanımları içeren bir güncelleme Google Store’a sunuldu. Ama hepsi iyi haberler içermiyor, diğer bazı yeni ürünlere yer açmak için eski servislerin fişi çekilmiş gibi. Özellikle Google Daydream View, Play Store’dan kaldırıldı.

Google Pixel 4’ün en heyecan verici özelliklerinden biri, telefonun mantıklı olduğunda daha yüksek bir kare hızında çalışmasını sağlayan 90Hz “pürüzsüz ekran”dır. Daydream View VR ile birlikte parlak yeni Pixel 4’ünüzün üzerindeki bu yüksek kare hızını kullanmayı umuyorsanız, bu ikisinin uyumlu olmadığını öğrenmek sizi hayal kırıklığına uğratacak.

made by google 2019

Aslında, Made by Google etkinliğinin ardından, Daydream View Google Store’da listeden çıkarıldı. Doğrudan ürün sayfasına gezinirken, “Satın Alma” düğmesi yerine “Artık kullanılamıyor” ile karşılaşacaksınız.

142589 vr review google daydream view 2017 review image1 pe7uq4kym2

Bununla birlikte, Google’ın VR ekosisteminin hayranları için tüm umutlar kaybolmayabilir. Bu yılın başlarında bir Redditor, Google VR Hizmetleri uygulamasındaki yeni donanıma bir referans keşfetti. Şimdilik, Lenovo, Mirage Solo kulaklığı da durdurduğu için şu anda Google Daydream donanımını satın almanın bir yolu yok.

Bu arada, daha uygun fiyatlı ama çok daha az gelişmiş Google Cardboard VR kulaklık hala Google Store’dan edinilebilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler