Cuma, Mart 29, 2024

Empire of Sin Önümüzdeki Hafta Xbox Game Pass’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Empire of Sin, Brenda ve John Romero’nun gangster temalı strateji oyunu 18 Mart’ta Xbox ve PC için Game Pass’te olacak.

İlk olarak Empire of Sin Aralık 2020’de PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

empire of sin 1280x720 1

Oyun, 1920’lerin Yasak dönemi Chicago’sunun keyifsiz tarafına atar ve onları sıfırdan zorlu bir suç imparatorluğu inşa etme görevi verir. Nihai hedef, şehrin mafya kralı veya kraliçesi olmaktır – iş anlayışı, sindirme ve kaçınılmaz olarak şiddetin bir karışımını gerektiren bir tırmanış.

Rüşvet ve karaborsa ticareti, cezai üstünlük arayışınızda mükemmel bir şekilde geçerli araçlardır ve ayrıca, konuşmalar, bira fabrikaları, kumarhaneler ve genelevler de dahil olmak üzere tüm tehlikeli ticari girişimleriniz için koruma raketleri oluşturmak veya saygın cepheler kurmak isteyeceksiniz.

Oyunun Steam sayfasına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun hakkında:

Romero Games ve Paradox Interactive’in sunduğu yeni strateji oyunu Empire of Sin, seni içkinin yasak olduğu 1920’ler Chicago’suna, gaddar yeraltı suç dünyasının göbeğine götürecek. Al Capone, Stephanie St. Clair ve Goldie Garneau gibi gerçek ve tarihten ilham alan on dört çete patronundan birinin yerine geç ve ayaktakımından üyeler seçip bir çete kur, suç imparatorluğunu inşa edip yönet ve muhitini rakip çetelere karşı koru. Zirveye tırmanmak için hangi yolu izleyeceğin sana kalmış; dalavere çevirebilir, vaatlerle akıl çelebilir ve korku salabilirsin. Sonra da zirveden düşmemek için ne gerekiyorsa yapman gerekecek; şansın açık olsun!

Role Bürün: Kurgusal ve gerçek hayattan gangsterlere dayanan on dört benzersiz patrondan birini seç ve içkinin yasak olduğu o meşum dönemin Chicago’sunda suç imparatorluğunu kurup yönetmeye koyul.

İmparatorluk Yönetimi: Günah İmparatorluğunu kur ve Chicago’nun yeraltı ekonomisini kurnazlık, kaba kuvvet veya kötü şöhretinle yönet. Kaçak içki dükkanı, tedarik zinciri ve kumarhane gibi işletmelerini strateji oluşturarak yönet.

Sıraya Dayalı Mücadele: Çeteni kur ve sıraya dayalı mücadelede kozlarını paylaşıp muhitini savunup genişlet; dilersen rakip çetelere mesaj da gönderebilirsin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler