Cuma, Nisan 26, 2024

Emtek GeForce RTX 3060 MIRACLE Ekran Kartı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ekran kartlarına ulaşmanın zor olduğu şu günlerde yeni modelleri gördükçe seviniyoruz. Emtek GeForce RTX 3060 MIRACLE yeni modellerden biri oldu ayrı, tasarımıyla da farkını ortaya koydu.

Öyle standart siyah panelli kartlardan sıkılanlar için sunulan model, öyle kolay kolay denk gelemeyeceğimiz bir tasarım tercih etmiş.

Emtek GeForce RTX 3060 MIRACLE bal peteği formunda

Kartın tasarımında bal peteği yapısı var dedik. Görselden de göreceksiniz. Bir tarafta sarı bir fan var ve bu fan siyah plakanın içerisinde olsa da üstü açık.

Hemen yan tarafta ise bal peteği şeklinde bir tasarım kullanılmış. Yine sarı bir fan var ama bu kez fanın üstünde petek tarzı delikler yer alıyor. Üst kısımda ise görselden anladığımız sarı renkle ışıklandırılmış kartın yazısı yer alıyor.

Emtek GeForce RTX 3060 MIRACLE

Teknik açıdan bakıldığında ise söz konusu model çok bir fark sunmuyor. Kartta fabrika verilerinde olduğu gibi 1320 Mhz hız ve 1777 Mhz aşırtılmış hız yer alıyor.

12 GB GDDR6 belleği olan RTX 3060 MIRACLE, yine fabrika çıkışlı olduğu gibi 1X8 pimli bir güç konektörü sunuyor. Şimdi beklediğimiz ürün sayfasının yenilenmesi ve fiyatların da duyurulması.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler