Perşembe, Mayıs 2, 2024

En Çok Aranan Pokemon Listesi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pokemon Go ile birlikte tüm dünyada ve ülkemizde adeta bir kaos ortamı oluştu. Kısa süre içerisinde köşeyi dönen Nintendo, geliştirmiş ve eklemiş olduğu pokemonlar ile kullanıcıları meraklandırmaya devam ediyor. Dün gelen Pokemon Go güncellemesinden sonra en çok aranan Pokemon listesi açıklandı.

En Çok Hangi Pokemonları Aradık ?

Arama motorları tarafından toplanan veriler ile derlenen en çok aranan pokemon listesinde ilk sırayı Pikaçhu alırken, ikinci sırada en çok aranan pokemon ise söz dinlemeyen ve bizi çileden çıkartan Charizard oldu.

Dünya genelinde nasıl yoğun bir şekilde oynanıyorsa, Türkiye’de de aynı şekilde oynanmaya devam eden kısa süre içerisinde fenomen olan mobil oyun Pokemon Go, internet üzerinde aranma rekorları kırmaya devam ediyor. Aslında pokemonlardan ziyade en çok rehber, nasıl oynanabileceği ve ince detaylar daha çok talep görüyor. Yapılan araştırmalara göre en çok aranan pokemon listesinin devamında üçüncü sırayı Dragonite alırken, dördüncü sıraya ise toparlak pokemonumuz Snorlax yerleşti. Dilerseniz lafı daha fazla çevirmeden en çok aranan 10 pokemon listesini sizlerle paylaşalım;

En Çok Aranan 10 Pokemon Listesi

1-) Pikachu (Her yerde çıkıyor aslında)

2-) Charizard (Çıkması çok zor)

3-) Dragonite (Bazı bölgelerde peynir ekmek gibi)

4-) Snorlax (Genellikle denize yakın yerlede daha çok çıkıyor)

5-) Vaporeon (Şehir merkezlerinde ve çok ünlü olan semtlerde bulabilmek mümkün)

6-) Golem (Çok sık rastlanabiliyor)

7-) Lapras (Nadir görülen bir pokemon)

😎 Magmar (Oyunda bulunması en zor pokemonlardan bir tanesi)

9-) Blastoise (Yine deniz kenarlarında rastlanan nadir pokemonlardan)

10-) Aerodactyl (“Sıkıysa bulursun” dediğimiz pokemonlardan)

pikachu

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler