Cumartesi, Nisan 20, 2024

En Gerçekçi Yarış Oyunu: Forza Horizon 3

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce onlarca yarış oyunu oynadım,farklı yayımcıların farklı oyunlarında deneyimler yaşadım. Bu deneyimlerimi alt üst eden bir oyun var ki; Forza Horizon 3. Gelin hep birlikte bu deneyime daha yakından göz atalım.

Oyun Avustralya’da geçiyor,kısaca özet geçmek gerekirse yapılan yarışları Avustralya’da yaygınlaştırmaya çalışıyoruz.Oyun grafikleri,gerçek dünya ile bire bir uygulanmışçasına bizlere gerçeklik hissiyatının zirvesine yükseltiyor.Daha iyi anlatabilmek için sizlere “The Twelve Apostles ” isimli doğal bir yapının oyun içi görselini ve gerçek görselini sunuyorum;

Başlıksız 2 8

Oyunda Yükselmek?

Oyunda amacımız “Festivalleri Yaymak” bunu yapabileceğimiz çeşitli yollar var,ilk olarak farklı noktalarda yeni festival alanları açıyoruz,daha sonra bu alanları daha hoş ve büyük hale getiriyoruz.

Başlıksız 2 9

Yarışta yaptığımız akrobasi gösterileri ve zamanlama çok önemli.Bu sayede yeni hayranlar elde ediyoruz bu hayranlar sayesinde yeni festival alanları açıp,elimizde bulunan alanları geliştiriyoruz.Bu sayede yeni araçlar satın alabiliyoruz ancak garajınızıda büyütmeyi unutmayın zira oyunda bulunan 350 araç garajınıza sığmayabilir.

Ayrıca oyunda şans oyunu özelliğide bulunuyor bu özellik bizlere hediye araba sağlıyor.

Çok Oyunculu İçin Nasıl Bir Oyun?

Yolda bulduğunuz araçlar ile yarış yapmak yada kendi konvoyunzu kurup konvoy yarışlarına katılmakta gayet eğlenceli olabilir.

Başlıksız 2 10

Drone Modu!!!

Bir çok oyunda serbest moda geçip haritada gezinme sağlayabiliyorduk ancak Forza Horizon 3 yapımcıları olan Microsoft Studio bunu ileriye taşımış ve oyuna drone eklemiş.Drone modunda drone’u alıyorsunuz ve havalarada geziyorsunuz.

Tek Oyun Çift Platform

Forza Horizon 3’ü sadece bir kere satın almanız yeterli daha sonra “Outlook” hesabınız ile ister Windows 10 işletim sistemli bilgisayarınızda ister XBOX’unuzda rahat rahat oynayabilirsiniz.

Diğer Oyunlar İle Kıyaslarsak

Forza Horizon 3’ün grafikleri kendi oyun segmentinde rakipleri olan Need For Speed,The Crew gibi oyunların önünde,bana sorarsanız PlayStation 4’te bulunan DriveClub’un tahtını devirdi bile. Forza Horizon 3’ün hikayesinin daha oyuna bağlayıcı olması diğer oyunların önünde tutuyor aynı zamanda açık dünya oyunu olması şahane,ki çalımıda DriveClub’a burada atıyor.

Başlıksız 2 11

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler