Çarşamba, Mayıs 8, 2024

En İyi Araç Kiralama Şirketi Hangisi ?

Paylaş

silkroad gaminggentr
Araç kiralama alanında başarıyla ilerleyen Hertz, World Tourism Awards‘ta ” En İyi Araç Kiralama Şirketi ” seçildi. Hertz, Dünya genelinde 150 ülkede 8 binden fazla kiralama ofisiyle hizmet verirken ” En İyi Araç Kiralama Şirketi ” olarak da seçildi.

Bir yerden bir yere seyahat edeceğimiz zaman yada ettiğimiz yerde bir ulaşım aracına ihtiyacımız olduğunda insanlar araç kiralama yöntemini kullanıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Word Tourism Awards töreninde “ En İyi Araç Kiralama Şirketi ” lakabına layık görülen şirket Hertz oldu.

Dünyanın ilk araç kiralama şirketi olan Hertz, Turizm sektörünün en iyilerinin belirlendiği ve ‘Turizm Oscarları’ olarak anılan organizasyon kapsamında ödül almaya hak kazandı. Ödülü, Hertz Türkiye Genel Müdürü Nur Hidayetoğlu teslim aldı.
Çırağan’da gerçekleşen gecede bu ödülü almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden
Nur Hidayetoğlu;
Dünyanın ilk araç kiralama markası olarak bugüne kadar hep sektörümüze öncülük ettik. Hertz olarak dünya genelinde 150 farklı ülkede 8 bini aşkın kiralama ofisimizle hizmet veriyoruz. Türkiye’de de havalimanları başta olmak üzere birçok farklı noktada çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu ödül, dünyada liderliği kanıtlanmış olan Hertz’i Türkiye’de de en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesidir. Bu ödüle layık görülmemizde emeği geçen tüm Hertz Türkiye çalışanlarına ve Hertz’i tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.” dedi.
Bizde onları tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler