Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Volkswagen Arteon 2017 Audi’ye Benzerliği ile Dikkat Çekiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Görünen o ki yeni Volkswagen Arteon, Passat’ın üzerine gelen yeni bir güncelleme veya yükseltme paketi olacak. Ancak dürüst olmak gerekirse, hiçbir Passat bu kadar keskin ve çarpıcı bakmadı hiç. Aracın ön ızgarasına baktığımızda sportif bir Sedan olsa da, Audi’nin A5 Sportback modeli ile epey benzerlikler yakalıyoruz. Peki yeni Volkswagen Arteon neler sunuyor ?

Aşık olmamak elde değil

Yeni Volkswagen Arteon modeli kullanıcılarına sportif özellikler ile birlikte gelirken, R-Line markasını izlerinde taşıyor. Performans ve konforu bir araya getirdikleri gibi, lüks araçlar pazarında çok yakında yerini alacak.

Arteon‘un genişletilmiş başlıkları, uzun dingil mesafesi, alçaltılmış tavan çizgisi ve Audi’nin bir tık daha üstündeki agresif görünümü bizi mest etmeye yetti. Performanslı bir otomobil olarak daha çok genç kitleye hitap edeceği aşikar. LED farlar ve arka lambalar standart olarak geldiği gibi, kabin içerisinde dijital ekran ve surround kameralar görülebiliyor. Tabii ki bunlar aracın full + full modellerinde olacak. Aynı zamanda otomatik park yardımını da unutmayalım.

volkswagen arteon 2017 003

volkswagen arteon 2017 004

volkswagen arteon 2017 006

volkswagen arteon 2017 008

volkswagen arteon 2017 009

volkswagen arteon 2017 0010

volkswagen arteon 2017 002

Yeni Volkswagen Arteon daha çok şıklığına ve kendine güvenen tasarımı ile ilham veriyor. Araç Audi’ye çok benzediği için ilk başta ufak tefek eleştiriler almıştı. Ancak sonradan bazı yazılı olmayan kuralları çiğnediği görülüyor.

Aracın tasarımına bakarak kendinizden geçebilmeniz mümkün. Zira Arteon‘u kullanmak insana gerçekten büyük keyif verecektir. Dilerseniz şimdi de Volkswagen Arteon‘un sunduğu teknik özelliklere yakından bir göz atalım.

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler