Cuma, Mayıs 3, 2024

ENERMAX Ürünleri Birebir Değişim Garantisi ile Gaming.Gen.TR’de!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gaming.Gen.TR / Beta Oyun Teknoloji A.Ş., “Güç, Yenilik, Tasarım” temel değerlerine sahip iddialı PC donanım markası olan ENERMAX’ın Türkiye Distribütörü oldu.

1990 yılında kurulan ENERMAX, kuruluşundan bu yana yüksek kalitede bilgisayar bileşenleri tasarlayarak global pazarda adından söz ettirmeyi başaran firmalar arasında yer alıyor. Daha önce markanın ürünlerinin, Computex, Avrupa Donanım Ödülleri, Alman Tasarım Ödülü, iF Tasarım, Red Dot, Good Design ve Tayvan Mükemmellik Ödülleri gibi prestijli ödüllere layık görüldüğünü biliyoruz.

Dünya’nın ilk modüler güç kaynağını, ilk 80+ sertifikalı güç kaynağını ve ilk ATX 3.0 ve ATX12VO güç kaynağını üreten ENERMAX, ürün sınıfları arasında Şimdi dünyada yakalamış olduğu bu başarıyı artık Türkiye’de Gaming.Gen.TR kalitesi ile beraber sürdürmeyi hedefliyor.

ENERMAX Ürünleri Birebir Değişim Garantisi ile Gaming.Gen.TR’de

Markanın Ürün Kategorilerinde Neler Var?

ENERMAX’ın geniş ürün yelpazesinde oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına hitap eden birçok ürün bulunuyor. Güçlü ve verimli güç kaynakları, şık ve işlevsel PC kasaları, yüksek performanslı CPU soğutucuları, sessiz ve etkili kasa fanları ve kullanışlı çevre birimleri ENERMAX’ın ürün gamında öne çıkan ürünler arasında yer alıyor.

Enermax jpg ENERMAX Urunleri Birebir Degisim Garantisi ile Gaming.Gen .TRde 4 jpg

Gaming.Gen.TR, Türkiye’nin önde gelen oyuncu bilgisayarları ve ekipmanları sağlayan platformlarından biri olarak, ENERMAX’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiş oldu. ENERMAX ürünlerini Gaming.Gen.TR üzerinden satın alacak kullanıcılar, aynı zamanda 2 yıllık garanti süresi boyunca birebir değişim imkânından da faydalanabilecek bunu da eklemiş olalım.

ENERMAX ürünlerini ve ürünlere ait teknik bilgileri incelemek ve 2 yıllık birebir değişim garantisi ayrıcalığından yararlanmak için Gaming.Gen.TR adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ürünlere erişmek ve incelemek için tıklayın.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler