Cuma, Haziran 28, 2024

Enis Kirazoğlu’nun Oyunu Anomaly Agent’ın Fiyatı Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemizde ki en ünlü video oyunu içeriği üreticilerinden olan Enis Kirazoğlu, Phew Phew Games adındaki oyun şirketini kurmuştu. Geçtiğimiz yıl ise Anomaly Agent adında bir oyun geliştirdiklerini izleyicilerine duyurmuştu.

Enis Kirazoğlu, geçtiğimiz gün yayımladığı videoda, Anomaly Agent adındaki oyununun çıkış tarihini ve özelleştirilmiş Türkiye fiyatını da açıkladı.

Anomaly Agent, Steam ve Xbox'a 24 Ocak'ta çıkış yaparken ve Nintendo Switch'e ise 25 Ocak'ta çıkışını gerçekleştirecek. Steam globalde 11.99 dolardan satılacak oyunun Türkiye fiyatı 4.99 dolar olacak. Xbox ve Nintendo Switch için ise 14.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Anomaly Agent çıkış haftasına özel yüzde yirmi indirimle Steam üzerinden 3.99 dolara Türk oyuncularla buluşacak. Çıkış haftasının sonlanmasının ardından da tekrardan eski fiyatlara dönülecek. Enis Kirazoğlu, konsollar için de çıkış haftasında bir indirimin olacağını fakat şu anlık ne kadarlık bir indirim olacağının belirlenmediğini de söyledi.

Anomaly Agent Nasıl Bir Oyun?

Anomaly Agent, cyberpunk-aksiyon temalı bir platform oyunudur. Anomali olaylarını çözen bir ajanı kontrol ederken, ilginç olay ve hikayelere tanıklık ettiğimiz bu oyun, retro çizim tarzı ve müzikleriyle bu tarz oyunları sevenler için güzel bir deneyim sunabilir.

Anomaly Agent Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

    • İşletim Sistemi: Windows 7 ya da daha üzeri
    • İşlemci: Intel i5 ya da daha üzeri
    • Bellek: 2 GB RAM ya da daha üzeri
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
    • DirectX: Sürüm 10
    • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan
Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler