Salı, Ekim 1, 2024

Epic Games, 159 TL’lik Control Oyununu Ücretsiz Yaptı

Epic Games daha nasıl bir sürpriz yapabilir ki, GTA 5 bile ücretsiz verildi derken her hafta şaşırmaya devam ediyoruz. Hemen hemen her hafta iddialı bir oyun daha ücretsiz olarak sunuluyor. İşte bu haftanın sürprizi de sevilen yapım Control oldu.

Aksiyon macera sınıfının en iddialı oyuncularından biri olan Control, 159 TL’lik satış fiyatına karşın bu hafta ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceğiniz bir oyun olmuş oldu.

İlginizi Çekebilir: NVIDIA RTX 3080 Ti Ekran Kartı İncelemesi

Control nasıl bir oyun?

Dilerseniz oyun ne zamana kadar ücretsiz ya da sistem gereksinimleri neler gibi sorulara geçmeden önce yapım hakkında kısa bir bilgi verelim. Aksiyon macera sınıfının üyelerinden biri olan Control, biraz bilimkurgu yapısına sahip bir hikaye ile geliyor.

Hikaye New York’ta önemli bir büronun istila edilmesiyle başlıyor. Dünya dışı varlıklar tarafından büronun ele geçirilmesi sonrasında, karakterimiz yeni Müdür olup Control’ü ele almak için başa geçiyor. Biz de bu karakteri yönlendiriyoruz ve aksiyonun içerisinde kendimize yer buluyoruz.

3.şahıs aksiyon sınıfı bir oyun olan yapımda, yeri geliyor düşmanlarımızla çarpışıyoruz yeni geliyor doğaüstü yeteneklerimizi kullanarak hedefimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Remedy Entertainmet tarafından hazırlanan oyunun, tüm bu yapısı ve hikayesiyle güzel vakitler geçirmenizi vaat ettiği kesin. Peki, Control ne zamana kadar ücretsiz?

YouTube video

Epic Games’de Control ne zamana kadar ücretsiz?

Oyunun Epic Games üzerinden ücretsiz olarak verileceği süre sınırlı. Bugünden başlayarak buradaki bağlantıdan oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

BENZER:  The Crew Motorfest Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor!

Fakat acele etmeniz lazım çünkü yapım 17 Haziran 2021 saat 18:00’da yeniden ücretli olarak sunulacak. Bu süre içerisinde oyunu alırsanız, yapım bundan sonra süresiz olarak sizde kalacak.

Epic Games Control

Control Sistem Gereksinimleri

Hikaye açısından olduğu gibi sistem açısından da iddialı bir oyun karşımızda. Haliyle Control sistem gereksinimleri de merak ediliyor. Oyunun sistem gereksinimlerini de ekleyelim.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X / Nvidia GeForce GTX 780 ve üzeri ekran kartları
  • İşlemci: AMD FX 4350 / Intel Core i5-4960
  • RAM: 8 GB RAM
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
  • Directx: DX11
  • Depolama Alanı: 43 GB

Önerilen sistem Gereksinimleri

  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 AMD / Nvidia Geforce GTX 1660/1060 / Işın izleme istiyorsanız Nvidia Geforce RTX 2060
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K
  • RAM: 16 GB
  • DirectX: DX12, DX11
  • Depolama alanı: 43 GB

Epic Games ücretsiz Control oyunu için detaylar bu şekilde. Bakalım bir sonraki hafta Epic Games daha ne gibi sürprizlerle gelecek.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler