Çarşamba, Nisan 24, 2024

Epic Games Bahar İndirimi Oyun Tavsiyeleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yine bir indirim yine oyun severleri mutlu edecek bir haberle karşınızdayız. Daha önce Steam yayıncı indirimleri kapsamında bazı oyun tavsiyelerinde bulunmuştuk. Şimdi ise sıra Epic Games Bahar indirimi oyun tavsiyeleri bölümüne geldi.

Bugün de kendi oynadığım ve indirim sonrasında fiyatını gerçekten iyi bulduğum yapımlara yer vereceğim. Baştan belirtelim ki sizin de yorumlarınızı ve oyun tavsiyelerinizi bekleriz. Yorumlarınız önemli. 🙂

Epic Games Bahar İndirimi Oyun Tavsiyeleri ve Fiyatlar

Oyun tavsiyelerine geçmeden önce yayıncı ya da tür ayırt etmeyeceğimizi belirtelim. Başta da belirttiğim gibi daha çok kendi oynadığım ve sevdiğim oyunları paylaşmaya çalışacağım. O zaman hemen listemize geçelim.

Epic Games Bahar indirimleri

Assassin’s Creed Valhalla – İndirim Öncesi Fiyat 269 TL – %60 İndirim Sonrası Fiyat 107 TL

Serinin en görkemli oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Vikinglerin hikayesinin ele alındığı oyunda, dövüş sahneleri ve grafikleri çok başarılı buluyorum. Tüm seri içerisinde kendi adıma en sevdiğim oyunlardan biri olarak listeye girdi diyebilirim.

Red Dead Redemption 2 – İndirim Öncesi Fiyat 299 TL – %50 indirim sonrası Fiyat 149 TL

Yıllar sonra PC versiyonu yayınlanan Red Dead Redemption 2 yapımı da yine iddialı oyunlardan biri. Fiyatının gayet güzel bir indirim aldığını düşünüyorum. Rockstar Games imzalı oyunda Vahşi Batı’nın görkemli coğrafyasına konuk oluyorsunuz.

Farming Simulator 22 – İndirim Öncesi Fiyat 269 TL – %20 İndirim Sonrası Fiyat 215 TL

Açıkçası çiftçilik simülasyon oyunlarının çok bir kitlesi yok. FPS oyunları ya da spor oyunları kadar ilgi gören bir tür değil. Buna karşın bazı yapımlar da kemik kullanıcı kitlesine sahip ve her sene yeni bir çiftlik simülasyon oyunuyla geliyor.

İşte Farming Simulator serisi de bu oyunlardan biri. Farming Simulator 2022, serisinin en yeni oyunu ve açıkçası baştan sona bir çiftlik inşası ile tarım konusunda her detayın düşünüldüğü oyunlardan. Bu türe ilgi gösteren oyuncuların tercih edeceği en iyi yapımlardan.

Cyberpunk 2077 – İndirim Öncesi Fiyat 249 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 124 TL

İstediği gibi çıkış yapamayan Cyberpunk 2077 oyununu hala tercih eden olur mu bilmiyorum ama oyun güncellenmeye devam ediyor ve hataları büyük ölçüde giderildi.

Belki de çıkış için biraz daha beklense ve oyun şu an ki güncel haliyle sunulsa, bu kadar çok eleştiri almazdı. Ama indirimi düşünüldüğü zaman, henüz oynamamış olanlar için değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Deathloop – İndirim Öncesi Fiyat 299 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 149 TL

Çok yeni olan oyunlardan biri. Oyunu AMD’nin FSR 2.0 duyurusundan hatırlıyoruz. Öyle ki AMD bu yapım üzerinden FSR 2.0 testlerini yapmış ve karşılaştırmalarını yayınlamıştı. Yeni bir oyun olmasına karşın fiyatının bu denli düşmesi dikkatimi çekti.

İddialı bir FPS oyunu olduğunu söyleyebileceğimiz yapımda ilginç bir hikaye söz konusu. Blackreef Adası adı verilen bir bölgede, sürekli aynı günü yaşayan iki suikastçının hikayesi işlenmiş. İlginizi çekebilir.

Horizon Zero Dawn Complete Edition – İndirim Öncesi Fiyat 329 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 164 TL

Konsolların en iyi oyunlarından biri olan Horizon Zero, çok yakın zamanda PC dünyasına da giriş yapmıştı. Gelecek konulu oyunda, makinelerin yönetimi ele geçirdiği dünyada Aloy’un görevlerini yerine getirmesini sağlıyoruz.

Birçok ödüle sahip olan ve açık dünya yapısıyla dikkat çeken oyunun, indirim sonrası fiyatı da hoşuma gitti.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction – İndirim Öncesi Fiyat 179 TL – %35 İndirim sonrası fiyat 116 TL.

Rainbow serisine farklı bir açıdan yaklaşan yeni oyun, ölümcül bir uzaylı istilasını konu ediniyor. Bu kez siz ve takımınız, uzaylı istilasını durdurmak için mücadele edeceksiniz. Güzel bir oyun diyebilirim.

Mafia Definitive Edition – İndirim Öncesi Fiyat 259 TL – %50 İndirim Sonrası fiyat 129 TL

Mafia serisinin grafiksel açıdan yeniden düzenlenmiş olan yapımı. Eğer seriyi seviyorsanız, yeni grafiklerle sunulan Definitive Edition yapımını mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Crysis 3 Remastered – İndirim Öncesi Fiyat 59 TL – %40 indirim sonrası fiyat 35 TL

Yakın zamanda Crysis 4 oyununu da göreceğiz ama bu süreçte Crysis serisine geri dönmek isteyenler için güzel oyunlardan biri. Fiyatını bir hayli uygun bulduğum oyun, yeni nesle göre uyarlanmış grafiklerle geliyor.

Insurgency Sandstorm – İndirim Öncesi Fiyat  170 TL – %50 İndirim Sonrası fiyat 85 TL

Modern çağ savaşı konseptiyle yola çıkan oyunda, takımınızın zafer kazanması için savaşıyorsunuz. Özellikle yakın mesafe çatışmalarıyla öne çıkan oyunda, çoklu oyuncu desteği de dikkat çekiyor.

Remnant From the Ashes – İndirim Öncesi Fiyat 124 TL – %60 İndirim sonrası fiyat 49 TL

Yine Epic Games Bahar indirimleri kapsamında değerlendirilebilecek oyunlardan biri.

Korku ve kaos yönü öne çıkan oyunda, dünyanın başka bir boyuttan gelmiş olan yaratıklar tarafından istila edildiğini görüyoruz. Amacınız ise hayatta kalan sayılı insanlardan biri olarak bu yaratıklara karşı zafer kazanmak.

Road 96 – İndirim Öncesi Fiyat 60 TL – %30 İndirim Sonrası Fiyat 42 TL

Tam bir macera oyunu olan Road 96 yapımında, çeşitli bölgelerde otostop çekerek yolculuk ediyorsunuz. Oyunda vereceğiniz kararlar tüm oyununuzu da etkiliyor. Farklı grafikleri ve hikayesiyle dikkat çeken bir yapım.

Train Sim World 2 – İndirim Öncesi fiyat 50 TL – %85 indirim sonrası fiyat 7 TL

Train simülasyon oyunlarını severler için güzel alternatiflerden biri. Detaylı hazırlanmış olan oyunda, her türlü treni bulmanız ve deneyimlemeniz mümkün.

The Forgotten City – İndirim Öncesi Fiyat 40 TL – %25 İndirim Sonrası fiyat 30 TL

Epic Games Bahar indirimleri kapsamında bu oyunu da görmek güzel oldu. İndirim oranı biraz düşük kalmış ama oyun başarılı. Yakın zamanda bu oyun için çekilen geliştirme aşaması belgeselini de izlemiştim.

Bir avukatın, avukatlıktan oyun stüdyosuna geçiş sürecini gördüğümüz oyunda, kimsenin nasıl geldiğini bilmediği bir şehirde kendinizi buluyorsunuz ve şehir yok olmadan önce, şehrin kurallarını çiğneyen suçlunun kim olduğunu tespit etmeye çalışıyorsunuz.

Open Country – İndirim Öncesi Fiyat 59 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 29 TL

Mümkün olduğunca kategorileri genişletmeye çalışıyorum. Bu bağlamda bir diğer oyunumuz Open Country olacak. Oyun, tamamen doğada yaşamaya odaklanıyor. Şehir hayatından kopuyorsunuz ve doğada yaşamaya başlıyorsunuz. Avcılık gibi becerilerinizle beraber doğada kendi düzeninizi kurmaya ve hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

We Are Football – İndirim Öncesinde Fiyat 125 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 125 TL

En genel olarak bir menajerlik oyunu diyebiliriz. Kadın ya da erkek futbol takımlarının başına geçerek, takımınızı hedeflerine ulaştırmaya çalışıyorsunuz.

Days Gone – İndirim Öncesinde Fiyat 329 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 164 TL

Yine Epic Games Bahar indirimleri oyun tavsiyeleri listesinde mutlaka yer alması gereken yapımlardan biri. Konsolların efsanesi olan ve PC dünyasına da giriş yapan oyun, ölümcül bir salgından sonra verdiğimiz hayat mücadelesini konu ediniyor. Motosikletinize atlıyorsunuz ve bir yandan savaşıp bir yandan hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Siege Survival Gloria Victis – İndirim Öncesindeki Fiyat 75 TL -%40 indirim sonrasında fiyat 45 TL

Strateji severlerin tercih edeceği oyunlardan birisi. Oyunda, savaşta yenilen bir ulusun son şehrini savunuyorsunuz. Şehir kuşatma altında ve siz de bu sırada mücadelenizi veriyorsunuz. Kaynak üretip, çevredeki sivilleri kurtarmaya çalışıyor ve şehri kuşatmaya karşı ayakta tutuyorsunuz.

Rage 2 – İndirim Öncesindeki Fiyat 199 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 99 TL

Dünyaya çarpan bir göktaşı sonrasında dünyadaki hayatın %80’lik kısmı son bulmuş. Kalan insanları yönetmek isteyen zalim çeteye karşı mücadele ettiğiniz gelecek temalı bir oyun. Açık dünya yapısı ve aksiyon yapısı çok iyi tutulmuş. Bir film vardı izleyenleriniz mutlaka olmuştur Mad Max. İşte o filme benzer bir oyun.

Star Wars Battlefront Ultimate – İndirim Öncesindeki Fiyat 129 TL – %80 İndirim Sonrası Fiyat 25 TL

Epic Games Bahar indirimleri oyun tavsiyeleri listesine fiyatıyla giren oyunlardan biri. DICE tarafından geliştirilen ve EA Games tarafından yayınlanan oyun, Star Wars evrenine girişini sağlıyor diyebilirim. Devam serileri de gelmişti ama genel olarak bu oyun başarı kazanmıştı.

Tropico 6 – İndirim Öncesinde Fiyat 139 TL – %50 indirim sonrası fiyat 69 TL

En temelde bir şehir kurma oyunu olan Tropico serisinin son oyunu olan Tropico 6, hem şehir düzenine hem de yönetim noktasına dikkat etmeniz gereken bir simülasyon oyunu. Şehrin ya da adanın diyelim düzeni de yönetimi de sizin elinizde.

Cities Skyline – İndirim Öncesinde Fiyat 49 TL – %80 İndirim Sonrası Fiyat 10 TL

Yakın zamanda ücretsiz olarak da verilen bir şehir kurma oyunu daha karşımızda. Cities Skyline, alt yapı seçenekleri düşünüldüğü zaman en detaylı şehir kurma oyunlarından biri diyebilirim.

MudRunner – İndirim Öncesinde Fiyat 109 TL – %80 İndirim Sonrası Fiyat 21 TL

Zorlu Sibirya şartlarındasınız ve zorlu arazide araçlarınızla verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Off Road yönü dikkat çeken oyun, direksiyon setleriyle çok eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. G27 direksiyon seti ile bu oyunu denemiştim ve çok başarılı bulmuştum.

Star Wars Squadrons – İndirim Öncesinde Fiyat 280 TL – %75 İndirim Sonrası Fiyat 70 TL

Epic Games Bahar indirimleri için bir başka Star Wars oyununa geldik. Yine EA Games tarafından sunulan oyunda, bu kez pilot oluyorsunuz. Star Wars evreninde bir pilot olarak görev yapıyorsunuz ve çetin savaşlarda düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz.

Rising Storm 2 Vietnam – İndirim Öncesinde Fiyat 39 TL – %75 İndirim Sonrası Fiyat 10 TL

Red Orchestra serisini biliyorsanız bu yapımda size tanıdık gelecektir. Çok oyunculu yapısı ile öne çıkan Rising Storm 2 Vietnam, Vietnam savaşını konu ediniyor. 64 oyuncuya kadar çoklu oyunculu karşılaşmalarla, aksiyon dolu bir oyun.

Windbound – İndirim Öncesinde Fiyat 109 TL – %80 İndirim Sonrası Fiyat 21 TL

Bir gemi kazası yaşıyorsunuz ve küçük bir ada parçasına düşüyorsunuz. Hayatta kalmanız lazım. Bunun için tehlikeli denizlerde dolaşmanız ve diğer adaları gezmeniz lazım. Temeli hayatta kalma odaklı güzel bir oyun.

Superhot Mind Control Delete – İndirim Öncesinde Fiyat 40 TL – %50 İndirim sonrası fiyat 20 TL

Superhot serisinin devam oyunu diyebileceğimiz yapım, her zamanki gibi bizi Superhot evreninin içerisine alıyor. İlginç bir şekilde ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşan Superhot serisinin devam edeceğini de düşündüğümü belirteyim.

Mount Blade Bannerlord – İndirim Öncesi Fiyat 150 TL – %10 İndirim sonrası fiyat 135 TL

Epic Games Bahar indirimleri oyun tavsiyeleri arasında Mount Blade Bannerlord yapımına yer verdik ama burada bir tepkiyi de dile getireceğim. Oyun sadece %10 indirime girmiş.

En azından %30-40 indirim beklerdik. Fiyat çok değişmemiş. Ama oyuna diyecek bir şey yok. 🙂 Mount Blade serisini seven bir oyuncu olarak, serinin en detaylı oyunu ve en başarılısı diyebilirim.

Civilization VI – İndirim Öncesi Fiyat 219 TL – %85 İndirim Sonrası Fiyat 33 TL

Strateji oyunu seviyorsanız, bu indirimi kaçırmayın derim. Zira Civ VI, bana göre en detaylı strateji oyunlarından biri.

Ekonomi, siyaset, asker gücü ve coğrafi konum gibi her şeyin hesaba katıldığı detaylı ve güzel işlenmiş bir strateji oyunu. Zaten Civ serisinin strateji oyunları içerisinde yeri de ayrıdır diyebiliriz.

The Witcher 3 Wild Hunt Game of the Year Edition – İndirim Öncesi Fiyat 75 TL – %80 indirim sonrası fiyat 15 TL

Yeni Witcher oyunu duyuruldu. Yeni oyun gelene kadar biz mevcut oyunu bir bitirelim diyorsanız, sizin için güzel bir seçim olacak.

Ghostbusters the Video Games Remastered – İndirim Öncesi Fiyat 39 TL – %75 İndirim Sonrası fiyat 10 TL

Hayalet Avcıları filminin oyun versiyonu. Bana eğlenceli bir oyun gibi geldi. Fiyatı da uygun. Değerlendirilebilir.

Control – İndirim Öncesi Fiyat 159 TL – %70 indirim sonrası fiyat 47 TL

Dünya dışından gelen tehditlere karşı savaştığımız bir başka oyun Control, yine Epic Games Bahar indirimleri kapsamında güzel bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Daha önce ücretsiz de verildi ama almayanlar için bu fiyat gayet iyi diyebiliriz.

Watch Dogs 2 – İndirim Öncesi Fiyatı 269 TL – %80 İndirim Sonrası fiyat 53 TL

Bir dönem GTA rakibi olarak değerlendirilen Watch Dogs oyununun ikinci yapımı. Açık dünya yapısını en net olarak ortaya koyan oyunda, çeşitli görevleri yerine getirerek ilerliyorsunuz.

Ünlü bilgisayar korsan grubuna katıldığınız oyun, Watch Dogs serisinin de başarılı bulunan oyunu diyebiliriz.

Comanche – İndirim Öncesinde Fiyat 83 TL – %50 İndirim Sonrası Fiyat 41 TL

Alternatif bir gelecekte geçen oyunda, çeşitli helikopterleri kullanarak çatışma görevlerini gerçekleştiriyorsunuz. Hem çok oyunculu hem de tek oyunculu modları var.

PC Building Simulator – İndirim Öncesinde Fiyatı 32 TL – %60 İndirim Sonrası 13 TL

Birçok marka tarafından desteklenen PC Simulator, sanal dünyada kendi bilgisayarınızı toplayabileceğiniz detaylı bir oyun. Açıkçası fiyatı da şu an için oldukça uygun.

Deliver Us The Moon – İndirim Öncesinde Fiyatı 39 TL – %50 İndirim Sonrası 19 TL

Dünya’da doğal kaynaklar bitti. Bir astronotsunuz ve insanlığın kaderi size bağlı. Ay’a gönderiliyorsunuz ve görevinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bilim kurgu temalı güzel bir oyun.

Jurassic World Evolution 2 – İndirim Öncesinde Fiyat 92 TL – %40 İndirim Sonrası 55 TL

Dinozorlardan kurulu bir doğa parkı oluşturduğunuz güzel bir simülasyon oyunu. Serinin devam oyunu da diyebiliriz. Hem detaylar artırılmış hem de grafikler iyileştirilmiş.

Epic Games Bahar indirimleri oyun tavsiyeleri için sona geldik. İndirim ne kadar sürecek diye soracak olursanız, hemen hemen tüm oyunlarda 7 Nisan’a kadar sürecek diye belirtilmiş. Yine tüm oyunlara ulaşmanız adına buraya bir link bırakıyorum. Ayrıca unutmayın sizin tavsiyelerinizi de yorumlardan bekliyoruz. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

    • Merhaba,

      Yorumunuz için teşekkür ederim. Neden olmasın, değerlendiririz. En kısa sürede av oyunları için de bir liste hazırlayacağım. Takipte kalın. 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler