Perşembe, Nisan 25, 2024

Epic Games Günün Ücretsiz Oyunu Second Extinction!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in yılbaşı çılgınlığına tanık olmaya devam ediyoruz. Her gün yeni bir oyunun verildiği etkinlikler kapsamında bu kez gelen yeni oyun Second Extinction oldu. Firma diğer oyunlardan farklı olarak bu sefer bir erken erişim oyununu verdi.

Peki bugün ücretsiz olarak verilen oyun nasıl bir yapım ve sistem gereksinimleri neler? Oyunu almak isteyenler için bu önemli detaylara geçelim.

Second Extinction Nasıl Bir Oyun?

Baştan şunu söyleyeyim ki yapım hala erken erişim aşamasında. Yani bir yandan oyun oynanabilir durumda olmasına karşın bir yandan ise geliştirilmeye devam ediyor. Ama oyunu şu an kütüphaneye eklemeniz, yapımın sizin olmasını sağlamakta. Yani gelecek tüm güncellemeleri alacaksınız ve sonrası için ekstra bir satın alma yapmaya gerek yok.

Kaçırmayın: XPG, Caster DDR5 RAM Serisini Duyurdu

Oyunun nasıl bir yapım olduğuna gelince, yapım biraz çılgın diyebilirim. Dev dinozorların bulunduğu bir haritada dev silahlarınızla dinozorları öldürmeye çalışıyorsunuz. Bunu yaparken yanınızda arkadaşlarınızda oluyor. Zaten oyunu eğlenceli kılan asıl önemli kısım da tam olarak bu online yapısı.

Erken erişim aşaması devam ederken oyun için geliştirmeler de devam edecektir ama genel olarak görseller ve grafikler de başarılı diyebiliriz.

Second Extinction ücretsiz oyun

Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Yine günlük bir kampanya ile karşı karşıyayız. Second Extinction, 22 Aralık saat 19:00’a kadar ücretsiz olarak verilecek. Sonrasında oyunu ücretli alabilirsiniz. Bu süre içerisinde oyunu almanız durumunda, erken erişim de olsa artık yapım sizin.

Second Extinction ücretsiz oyun

Second Extinction Sistem Gereksinimleri Nasıl?

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X ya da Intel Core i5-3570
  • Ekran Kartı: AMD R9 280 3GB veya Nvidia GTX 780 3 GB
  • RAM: 12 GB
  • Depolama: 30 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600X ya da Intel Core i7-4770
  • Ekran Kartı: AMD Vega 56 8GB veya Nvidia GTX 1070 8GB
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 50 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit

Second Extinction ücretsiz oyun sayfasına gitmek için burada yer alan bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Yarın yayınlanacak olan oyunda görüşmek üzere diyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler