Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları: Mordhau ve Second Extinction!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her hafta iki oyunu ücretsiz olarak sunmaya alışan Epic Games, bu hafta da geleneğini bozmadı ve iki oyunu ücretsiz olarak erişime açtı. Firmanın bu hafta ücretsiz verdiği oyunlar Mordhau ve Second Extinction oldu.

Tabii ki yine oyuncuların ellerini çabuk tutmaları ve oyunları belirlenen süreler içerisinde hesaplarına eklemeleri gerekiyor. Gelin detaylara geçelim ve ücretsiz oyunlardan söz edelim.

Mordhau Nasıl Bir Oyun? Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Çok oyuncu odaklı bir oyun olan Mordhau, eski çağlarda ortaçağ döneminde geçen yapımlardan biri. Kendi paralı askerlerinizi oluşturup, savaşlarda çarpışıyorsunuz. Hızlı dövüş modu, süvari akınları, kale kuşatmaları gibi birçok modun bulunduğunu da eklemiş olalım. Genel anlamda eğlenceli ve rekabetçi bir oyun diyebiliriz.

Mordhau ve Second Extinction

Oyunun standart sürüm fiyatının da 229 TL olduğunu eklemiş olalım. İndirim kampanyası kapsamında yapımı 20 Nisan 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak alabileceksiniz. Şuraya bağlantıyı da ekleyelim.

Second Extinction Nasıl Bir Oyun? Ne Zamana Kadar Ücretsiz?

Second Extinction ilginç bir birinci şahıs nişancı oyunu. Çevrimiçi odaklı oyun da devasa bir haritada devasa dinozorlara karşı devasa silahlarla mücadele ediyorsunuz. Yapımın zorluk derecesi sürekli değiştiği için aksiyon da eksik olmuyor. Normal fiyatı 40 TL olan yapımın yine 20 Nisan 2023 tarihine kadar ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Şuraya oyunun sayfasını da bırakıyorum.

Epic Games haftanın oyunları böylece ortaya çıkmış oldu. Mordhau ve Second Extinction dışında önümüzdeki hafta da iki oyun daha verilecek. Yine önümüzdeki hafta görüşmek üzere diyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler