Perşembe, Nisan 25, 2024

Epic Games Showcase Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Store, çabalarını PC oyun pazarında bir dayanak sağlamaya odaklamış gözüküyor. Dijital vitrin sahibi şimdi de, heyecan verici yeni duyurulardan oluşan özel bir koleksiyon oynanış içeren Epic Games Store Spring Showcase düzenleyeceğini duyurdu.

epic games showcase duyuruldu 1

Kendi blogunda duyuru yapan Epic Games, hayranlarına “Bu yıl Epic Games Store’da piyasaya sürülen bazı oyunlara göz atarken bize katılın. Sevdiğimiz oyunları yaratan geliştiricilerin sunduğu yeni duyurular, oynanış ve genişletilmiş görünümlerden oluşan bir koleksiyon oluşturduk” mesajıyla açıklamada bulundu.

epic games showcase duyuruldu 2

Showcase, 11 Şubat’ta saat 19:00’da (GMT) resmi Epic Games Twitch kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Pek fazla ayrıntı verilmedi. Ancak bu vitrini kutlamak için Epic Games Store’da birtakım oyun indirime sunuluyor. İndirim alacak olan oyunlardan bazıları Star Wars: Squadrons, SnowRunner, Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla ve Hades olarak belirtildi.

epic games showcase duyuruldu 3

COVID-19’un ardından dijital vitrinler çok daha popüler bir hale geldi. Bu nedenle, Epic Games‘in dikkatleri vitrine çekmek için bu ortamı kullanması gayet mantıklı gözüküyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler