Cuma, Mart 29, 2024

Epic Games Store 26 Haziran Ücretsiz Oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyun alındığını birçok kullanıcı GTA V ile duydu. Firma olmayacak bir şey yaptı ve GTA serisinin en güncel oyununu verdi.

Bu tarihten sonra yeni bir akım gelişti. Artık yeter diyesimiz var ama habire yeni ücretsiz oyun veriliyor. Haftanın düzenli etkinliği oldu.

Ücretsiz oyunun her türlüsü güzel ama her zaman GTA V kalitesinde bir oyun gelmez. 26 Haziran’da verilecek ücretsiz oyunları görünce sizde bunu anlayacaksınız.

Epic Games Store en yeni ücretsiz oyunlar

Hediye olan ilk oyun Stranger Things 3 The Game. Geçen sene Temmuz ayında piyasada olan oyunun farklı bir yönü var. Oyun bir dizinin uyarlanması. Stranger Things dizisinden uyarlanmış oyun, dizide yer alan doğaüstü olayları oyuncularla buluşturuyor. Çok iyi mi grafikleri var? Yok değil.

Çok mu başarılı bir oyun? Tam olarak bunu da söylemem, söyleyemem. Ama şu var eğlenceli, hoş vakit geçirebileceğiniz bir oyun. Hele bir de dizinin takipçisiyseniz, şimdiden kolay gelsin. 🙂

Hediye edilecek diğer oyunumuz AER – Memories of Old. 2017 yılında yayınlanan bu oyunda da tam bir macera yapısı var. Bir kuşa dönüşüp, dünyanın sınırlarını keşfediyorsunuz ya da bulmacalarla dolu olan engellerden geçerek dünyanın sonuna doğru ilerliyorsunuz.

İki basit ama iki güzel oyun. Epic Games Store bu oyunları 26 Haziran’da verecek. İki oyunu öğrendik ama şimdiden bizim gözümüz bir sonraki haftada. Bir sonraki hafta A++ bir oyun haberi gelmesi dileğiyle diyelim. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler