Cuma, Mart 29, 2024

Epic Games Store, Android ve iOS platformlarına gelmeye hazırlanıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda ücretsiz olarak sunduğu devasa oyunlar ile gündeme gelen ve güçlü rakibi Steam karşısında büyük bir avantaj sağlayan Epic Games Store, Andorid ve iOS platformlarına çıkış yapmaya hazırlanıyor. Epic Games CEO‘su Tim Sweeney tarafından yapılan açıklamalara isterseniz biraz daha yakından bakalım.

epic games

Epic Games mobil platformlara ne zaman gelecek ?

Tim Sweeney tarafından yapılan açıklamalar arasında uygulamanın ne zaman çıkış yapacağı ile ilgili bir bilgi yok. Fakat yapılan açıklamaya göre yakın bir gelecekte Epic Games Store‘u, Android ve iOS platformlarına getirmeyi planladıkları oyuncular ile paylaşıldı.

Sizlere hatırlatmak istediğim bir konu daha var. Bu açıklama Epic Games‘in mobil platformuna gelmesi hakkında yapılan ilk açıklama değil. Şirket 2018 yılının sonunda da böyle bir açıklama yapmış fakat mobil uygulama yapılmamıştı.

Epic Games

Haberimizin detayları burada son buluyor. Epic Games‘in büyük derecede ilerleme kaydettiği şu günlerde mobil uygulamanın da kesin olarak geliştirileceğini düşünüyorum. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler