Cuma, Nisan 19, 2024

Epic Games Store indirimlerinde alınabilecek 3 oyun önerisi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games‘in her hafta ücretsiz oyun verdiğini ve dönemsel olarak büyük miktarda indirimlerle oyuncuların ilgisini topladığını biliyoruz. Şuanda devam etmekte olup 11 Hazirana kadar sürecek olan indirimlerde 3 adet alabileceğiniz uygun fiyatlı ve güzel oyunlar yazımızda.

Assassin’s Creed Odyssey

Antik Yunan döneminde suikastçı kardeşliğinden önceki zamanı konu alan Assassin’s Creed Odyssey‘de 2 farklı karakter (Alexios ve Kassandra) ile oyuna başlayabiliyoruz. Oyunda verdiğimiz kararların hikayeye orta düzeyde etki ettiğini söyleyebilirim.

Assassin’s Creed Odyssey çok keyif verici bir oyun olsa da bu oyuna Assassin’s Creed serisinin bir oyunu olarak eleştirmek yerine genel olarak RPG öğeleri olan bir oyun olarak eleştirmek daha mantıklı olacaktır.

assassins creed odyssey story creator mode discovery tour an gb3f

Oyunda gizlilik olsa da ağırlıklı olarak savaşlar çok kanlı geçiyor; rakipler normal oyun modunda olmanıza rağmen önceki oyunlara kıyasla daha zor olduğundan dolayı gizlilik odaklı yetenek ağacında ilerlemenizi tavsiye ederim. Oyun şuan Epic Games Store’da 88,77TL, 60TL’lik indirim kuponunuz ile 28,77TL‘ye oyuna sahip olabilirsiniz. Bu fiyata bu kalitede bir oyunu kaçırmamanızı öneririm.

Assassins Creed Odyssey 1280x720 1

Assassin’s Creed Odyssey‘in Epic Games sayfasına buradan ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher serisinin son oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt‘ta çok fazla vakit geçirebilirsiniz. 18 Mayıs 2015’te CD Projekt Red’in geliştirip yayınlamış olduğu The Witcher 3: Wild Hunt’ı şuan güncel olarak oynamaktayım ve 90 saati geçmeme rağmen daha keşfedecek çok yer, yapacak tonla yan görev mevcut.

Ayriyeten oyuna eklenilen 2 eklenti paketi ile de oyun yakın zamanda bitmeyecek gibi duruyor. Grafik konusunda da hala dönemimizdeki oyunlara taş çıkaracak düzeyde. Oyunun GOTY (Game of the Year) sürümü şuanda 22,50TL, bu fiyata 100 saatten fazla zaman geçirebileceğiniz efsane bir oyunu bulmak bu dönemde zor.

The Witcher The Witcher 3 Wild Hunt 111408

The Witcher 3: Wild Hunt‘ın Epic Games sayfasına buradan ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar.

Satisfactory

Satisfactory, keşif ve mücadele unsurlarının bir arada bulunduğu, birinci şahıs ve açık dünyalı bir fabrika inşa etme oyunudur. Şuan erken erişimde olan oyunda, asıl amacınız fabrikanızı oluşturmak. Bu süreçte yeni canlılar keşfedecek, yeni makineler üreterek tüm makinelerinizle otomatik bir sistem kuracak ve bu yolda devam edeceksiniz.

Satisfactory‘de belli bir yol haritası olmadığından ötürü oyuna sandbox diyebiliriz. Belli başlı gereksinimleri yerine getirdikten sonra oyun sizi kendiyle başbaşa bırakıyor. Çok oyunculu desteği ile oyun size arkadaşlarınızla birlikte oynama desteği de sunuyor. Satisfactory şuan Epic Games Store’da 89,10TL, 60TL’lik indirim kuponunuz ile 29,10TL‘ye oyuna sahip olabilirsiniz.

Satisfactory’nin Epic Games sayfasına buradan ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler