Cumartesi, Nisan 27, 2024

Epic Games Tasarruf Kuponu Nasıl Alınır? 130 TL Değerinde Kupon

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in sürprizlerine alışmaya başladık. Düşünün artık biri alıştıracak kadar çok sürpriz yapmaya başladı. 🙂 Bu kez gelen sürpriz ise Epic Games Tasarruf Kuponu sürprizi oldu.

Oyuncuların tam 130 TL değerindeki kupona ulaşmasını sağlayan kampanya, birçok oyunda önemli indirimlere ulaşmanızı sağlıyor. Peki nasıl bir kupondan söz ediyoruz ve bu kuponu almak için ne yapmak lazım?

Epic Games Tasarruf Kuponu Nedir?

Epic Games’in kuponu 130 TL değerinde bir ek indirim sağlıyor. Tam adı “Kaydol ve Tasarruf Et” olarak geçen kupon tamamen karşılıksız olarak verilmediğini de belirtelim.

Kupon karşılığında Epic Games’in iletişim tercihlerinde bildirimlerine abone olmanız gerekiyor.

Epic Games Tasarruf Kuponu Nasıl Alınır?

Kuponu almak için bir hesabınız olması gerektiği kısmını geçiyorum. Zaten hesabınız olmadan kuponu nasıl alacaksınız. 🙂 Önce bir hesabınıza giriş yaparak işe başlayın.

  • Hemen sonrasında buradaki bağlantıdan Epic Games sayfasına gidin ve kuponu aç kısmından “Nasıl yapılacağını öğren” bölümüne tıklayarak kupona girmiş olun. ( Daha Fazla bilgi butonunu da kullanabilirsiniz)

Epic Games Tasarruf Kuponu

  • İletişim tercihleri sayfasına bir yönlendirme yapılacak.
  • Burada aboneliği kabul etmeniz gerekiyor. “E-postalara abone ol” kutusunu açık konuma getirerek iletişim tercihlerinizi düzenleyin.
  • Yapacağınız bu kadar. Artık kupon hesabınızda tanımlı olarak karşınıza çıkmış olacak.

İşlem tamam ama her şey masallardaki gibi değil. 🙂 Bazı şartların da olduğunu eklemek lazım. Hemen bu şartlara bakalım.

1.Kupon Kullanımı: Ne yazık ki alt ödeme limiti var. Kuponu kullanmak için minimum 199 TL değerinde bir oyun almanız lazım.

2.Süre Durumu: 27 Şubat 2022 Türkiye saatiyle 19:00’da, Epic Games Tasarruf Kuponu süresi dolacak. Süre dolduğu zaman, kuponu kullanmanız mümkün olmayacak. O zamana kadar kuponu kullanın.

Epic Games’in yeni sürprizini de böylece görmüş olduk. Unutmadan bu süre içerisinde yeni ay indirimlerinin de sunulduğunu hatırlatalım. Yani Epic Games müjdeleri peşi sıra sıralamaya devam ediyor. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler