Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games Yaz İndirimi 2022 Başladı! Ne Zamana Kadar Sürecek?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni oyun almak isteyenlerin mutlaka indirimleri takip etmesini öneriyorum. Zira her dönem yeni bir indirim şöleniyle karşı karşıya kalıyoruz. Yakın zamanda Steam indirimlerini yapmıştı. Şimdi de Epic Games Yaz İndirimi 2022 etkinliği başladı.

Her zaman olduğu gibi etkinlik kapsamında sayısız oyunda indirim yapıldı. Tabii hangi oyunun ne kadar indirime girdiği bir yana, etkinlik için merak edilen detaylar da var. Hadi gelin bu detaylara da bakalım.

Epic Games Yaz İndirimi 2022 Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Yeni yaz dönemi indirimi ne yazık ki çok uzun bir süre devam etmeyecek. Epic Games’in sitesinde paylaştığı bannerlara bakacak olursak indirimlerin 28 Temmuz’a kadar devam edeceğini görüyoruz.

14 Temmuz ile 28 Temmuz arasında, %75’e varan indirimlerle beraber oyunları satın alabileceksiniz. İndirime giren oyunları kontrol ettiğimiz zaman ise hem yeni hem de eski yapımların listede olduğunu anlıyoruz.

Birçok ünlü oyunda da indirime gidilmiş. Tüm oyun indirimlerini görmeniz açısından açılan sayfanın bağlantısını da şuraya ekliyorum.

Epic Games Yaz İndirimi 2022

Bu arada yeni ücretsiz oyunların da 21 Temmuz tarihinde erişime açılacağını hatırlatalım. Yeni ücretsiz oyunlar Shop Titans ve Tannenberg yapımları olacak. 28 Temmuz tarihine kadar oyunları ücretsiz olarak alabileceksiniz. Bu haftanın ücretsiz oyunları da çoktan erişime açıldı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler