Cuma, Nisan 26, 2024

God of War Ragnarök Fiyatı Belli Oldu! İşte Paketler ve Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

God of War Ragnarök için kum saati ters çevrildi bile. Oyunun çıkış tarihi açıklandı ve yapımın çıkışı için gün sayıyoruz. 9 Kasım tarihinde çıkış yapacak olan oyun için her geçen gün yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Son olarak God of War Ragnarök fiyatı açıklandı.

Oyunun ön siparişlerinin başladığı duyuruldu ve tüm paket seçenekleri için Türkiye fiyatları da ortaya çıkmış oldu. Peki fiyatlar nasıl?

God of War Ragnarök Fiyatı ve Paketleri

PS Store üzerinden açılan ön siparişlerde fiyatlar tabii ki çok düşük değil. Son dönemde birçok oyun için aynı durum geçerli olmaya başladı. Ne yazık ki kur farkından dolayı yapımların fiyatları yüksek oluyor. Hemen fiyatları da bir listeleyelim.

  • Standart Sürüm – PS5 konsollar için – 699 TL. (PS4 Sürümünü de içeriyor)
  • Standart Sürüm – PS4 konsollar için – 599 TL.
  • Digital Deluxe Sürüm – PS5 konsollar için 789 TL.

God of War Ragnarök fiyatı

Ragnarök için açıklanan fiyatlar bu şekilde. Daha önce oyunun tüm paketlerinden ve özel içeriklerinden de söz etmiştik. Buradaki bağlantıdan o içeriğimize gidebilir ve digital deluxe sürümünde nasıl farklar olduğunu görebilirsiniz.

Oyunun 9 Kasım 2022 tarihinde çıkacağını da bir kez daha hatırlatalım. Eğer bu sürede ön sipariş vermek isterseniz, şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler