Perşembe, Nisan 25, 2024

PlayStation Stars Nedir? Ücretsiz Oyun mu Veriyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony, sadık oyuncuları ödüllendirmeye hazırlanıyor. PlayStation Stars adıyla duyurulan yeni sistem, konsolda oyun oynamayı sevenleri bir hayli memnun edecek. Zira yeni sistem sayesinde oyuncular, oynadıkça kazanabilecekler.

Peki bu yeni sistem bize tam olarak ne sağlayacak ve nasıl işleyecek? Hadi bakalım.

PlayStation Stars Nedir?

Yeni program, oyuncuların oyun oynadıkça ekstra avantajlar kazanmasını sağlayacak. Oyuncular belirlenen oyunları oynayıp, etkinliklere katıldıkça puanlar kazanacak.

Kimi zaman oynadıkça kimi zaman belirlenen etkinliklere katılım gösterdikçe puanlar kazandıracak olan PlayStation Stars, tamamen ücretsiz bir şekilde kayıt kabul edecek. Yani konsol sahipleri direkt olarak yeni programa katılabilecekler.

Program kapsamında kazanılan sadakat puanları ise PlayStation Store cüzdanına aktarılacak. Tam olarak puanların nasıl kullanılacağı belli değil ancak bu sadakat puanlarının, özel olarak belirlenmiş PS Store ürünlerinin yer aldığı kataloglarda değerlendirilebileceği söyleniyor.

PlayStation Stars

Belirlenen oyunları puanla almak için mi yoksa oyunlara ek DLC içerikleri gibi içerikler almak için mi puanları kullanacağız bilemiyoruz. Ayrıca kaç puan neye denk gelecek gibi sorular da şu an için cevapsız olarak kalan sorular. Belki de bu puanlar, oyunlar için indirim sağlar.

Şu an için sistem konusunda yapılan açıklamalar bu kadar ile sınırlı. Yılın sonuna doğru hayata geçirilmesi beklenen PlayStation Stars’ın ülkemizde de kullanılmasını bekliyoruz. İlerleyen günlerde daha detaylı açıklamalar geldikçe, bu konuda da daha fazla bilgi paylaşabileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler