Salı, Nisan 23, 2024

Epic Games’in Üçüncü Hediye Oyunu The Long Dark Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games’in 14 gün boyunca ücretsiz hediye oyunların üçüncü sırasında The Long Dark oldu.

Oyun, 20 Aralık Türkiye saati ile 19.00’a kadar ücretsiz dağıtılacak.

698d51a19d8a121 1

Epic Games Store‘dan sürpriz bir diğer oyunu geldi. The Long Dark an itibariyle 20 Aralık Türkiye saati 19.00’a kadar tamamen ücretsiz. Epic Games Store, 14 gün boyunca gerçekten güzel oyun hediyeleri verecek. Hediye oyunları alma süreniz bir gün, bir sonraki oyun ise bir önceki oyunun bittiği saatte belli olacak.

Oyun hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Oyun tanıtım yazısı

Gece gökyüzü boyunca parlak ışıklar parıldıyor. Ahşap kabininin ince duvarlarının dışında rüzgâr uğulduyor. Uzaklarda bir kurt uluyor. Çantandaki az miktarda erzağa bakıyor ve elektriğin gizemli bir şekilde kesilmesinden önceki günleri özlüyorsun. Ne kadar süre hayatta kalacaksın?

Wired dergisinin “türünün en iyi örneği” olarak tanımladığı yenilikçi keşif ve hayatta kalma deneyimi THE LONG DARK’a hoş geldin.

The Long Dark, yalnız başına olan oyuncular jeomanyetik bir felaket sonrası donmuş geniş vahşi doğayı keşfederken onlara meydan okuyan, incelikli bir keşif ve hayatta kalma deneyimidir. Burada zombiler yok. Yalnızca sen, soğuk, ve Doğa Ana’nın beslediği diğer tüm tehlikeler var.

Birde bugün bir sızıntı liste paylaşıldı, listede verilecek üçüncü oyun doğru çıktı. Tekrar söylüyorum tamamen sızıntıdan ibaret doğruluğunun garantisi yok. Ancak bugün verecekleri oyunu bilmeleri doğruluğunu bir nebze olsun arttırdı diyebilirim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler