Cuma, Nisan 26, 2024

Epic Games’in Yeni Sürpriz Oyunu Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games, Mega indirim kampanyası kapsamında her hafta özel bir oyun vereceğini açıklamıştı. Firma dediğini yaptı ve geçen hafta iddialı bir oyunu ücretsiz hale getirerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. Bu haftanın gizemli oyunu da saatler öncesinde yayına açıldı. Epic Games bu kez, BioShock The Collection yapımını ücretsiz olarak sundu.

Bu kez durum biraz daha farklı çünkü bu kez bir seriden söz ediyoruz. Paket içerisinde BioShock oyunları yer alıyor. Her ne kadar artık eskisi kadar ilgi görmüyor olsa da bir dönem çok konuşulmuş oyunlardan birisi olan BioShock yapımının serisinden söz ediyoruz.

BioShock The Collection İçerisinde Hangi Oyunlar Var?

Epic Games tarafından kısa süreliğine ücretsiz hale getirilen yapımın içerisinde 3 oyun yer alıyor. Bunlar;

  • BioShock Remastered
  • BioShock 2 Remastered
  • BioShock Infinite The Complete Edition.

Kaçırmayın: DLSS Desteği Alan Yeni Oyunlar Açıklandı

Bu oyunlara ücretsiz olarak erişmek isteyen kullanıcıların, 2 Haziran tarihine kadar ücretsiz oyun sayfasından oyunu kütüphanelerine eklemeleri gerekiyor. Öyle ki paket 02.06.2022 saat 18:00’a kadar ücretsiz olarak kalacak.

BioShock The Collection

Bu süre içerisinde oyunu kütüphaneye eklerseniz yapım artık sizin olarak kalacak. Sonrasında artık önümüzdeki hafta verilecek olan oyunu merakla beklemeye başlayacağız.

Yine önümüzdeki hafta da gizemli bir oyunun daha ücretsiz olarak verileceği belirtilmiş durumda. Artık önümüzdeki haftanın sürprizi ne olur bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler