Çarşamba, Nisan 24, 2024

Essential Phone Bu Sefer Çıkacak Mı ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android’in yaratıcısı olarak gösterilen Andy Rubin tarafından kurulan şirket yeni telefonunu görücüye hazır hale getirmek için çalışıyor. Çıkacak cihaz hakkında daha önce yazdığımız inceleme yazısına buradan erişebilirsiniz. Önceki yazım üzerinden neredeyse 2 ay geçti. O zaman çıkış tarihinin belli olmadığını yazmıştık fakat Andy Rubin telefonun lansmanında bir ay içerisinde ön sipariş yapmış olan kullanıcılara telefonun gönderilmeye başlayacağını söylemişti. 

Olay da burada patlak verdi. Şirket söz verilen tarihte kullanıcılara cihazları gönderemedi ve ilk telefonunu satacak bir şirket için pekte iyi bir pazara giriş olmadı. Şirket kurucusu ön sipariş yapmış kullanıcılara attığı mail de aksiliklerden bahsederek telefonun 1-2 hafta içerisinde ellerine ulaşacağının sözünü vermiş. Rubin tarafından gönderilen mail daha sonra resmi twitter hesabında paylaşıldı. 

“Saatlerce telefonu sizlere gönderebilmek için çalışıyoruz. Andy’den gelen habere bakın!” tweetiyle paylaşılan mail şu şekilde.

andyrub

“Merhaba,
İlk telefonumuza ön sipariş verdiğiniz için size teşekkür etmek istiyorum. Herşeyi hazır hale getirebilmek için çok yoğun çalışıyoruz.
Güzel birkaç haberimiz var, Amerika ve Avrupa da birçok operatör ile sertifika ve test çalışması içerisindeyiz.
Yeni Essential Phone’u elinize almak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz ( ki bende size vermek için sabırsızlanıyorum!) ama inanın ki birkaç hafta içerisinde telefonunuzu elinize alacaksınız.
Bu esnada, bize Essential Phone’a olan isteğinizi haykırmak ve takımımıza o tatlı isteğinizi göstermek için #thisisessential adresine tweetleyebilirsiniz.

Andy”

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler