Pazartesi, Eylül 9, 2024

Euro Truck Simulator 2 İstanbul Haritası Oynanış Videosu Geldi

Paylaş

Euro Truck Simulator 2, en popüler simülasyon oyunları listesinde ilk 3 içerisinde yer alacak bir oyun. Yeni bir oyun çıkarmaktansa mevcut oyunu sürekli olarak güncelleyen SCS Software, ETS2 oyunuyla belli bir başarı çıtasını geçti. Oyun için sürekli yeni bir mod ya da DLC paketi duyuruluyor. Son paket ise oyunun Türk hayranlarını epey sevindirecek.

Bu kez ETS 2 Road to Black Sea DLC’si duyuruldu. DLC’nin en sevindirici yanı ise İstanbul haritasını da oyuna dahil ediyor olması. Bu kez bir mod ya da dışarıdan bir geliştiricinin sunduğu haritayı görmeyeceğiz. Doğrudan oyunun yapımcıları tarafından sunulan harita ile karşı karşıya kalacağız ki zaten bu da tüm oyun yapısının korunacağını gösteriyor.

ETS 2 İstanbul haritasıyla HGS-OGS gişelerine merhaba diyeceğiz

Yeni paylaşılan oynanış videosunda, sevindirici detaylara yer verilmiş. DLC için yayınlanan oynanış videosunun Bulgaristan’da başladığını görüyoruz. Bulgaristan’dan İstanbul Ambarlı Limanı’na yük taşındığı oynanış videosunda, ilk olarak Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’ndan giriş yapıldığı gözüküyor.

BENZER:  Call Of Duty ve Cyberpunk 2077 için DLSS Güncellemesi!

YouTube video

Sonrasında Edirne’nin üzerinden İstanbul’a geçiş yapıldığını görüyoruz. Tabii ki yolculuk boyunca Türkçe tabelalar olduğunu görüyorsunuz. Bunun dışında dikkat çeken bir başka detay ise OGS ile HGS gişeleri.

İstanbul haritasının dikkat çekeceği ETS 2 Road to Black Sea DLC paketi, bu yönüyle ülkemizde çok satacak gibi gözüküyor. Şu an için sadece oynanış videoları yayınlanmış durumda. 2019 yılı içinde yayınlanacak olan ek paketin fiyatı ve kesin çıkış tarihini şu an için bilemiyoruz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. 33.10 da yol yarımı varya tır sağdan gidiyor düz gitse 200 metre ilerde ben oturuyorum 5 senedir ETS 2 oynayıcısıyım hiç aklıma gelmezdi evime gelebileceğim.Keşke o yoldan düz gidilebilse limana girse tırlar oraya bi animasyon koysalar güzel olurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler