Cuma, Nisan 26, 2024

Euro Truck Simulator 2 Vive la France DLC’sinin videosu yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta SCS Software firmasının duyurduğu Euro Truck Simulator 2‘nin genişleme paketi olan Vive la France DLC‘si büyük ilgi görmüştü. Şimdi bu genişleme paketi hakkında detaylı bir tanıtım videosu çekilmiş. Bakalım yeni Fransa DLC’si bizlere neler sunuyor ?

“15 yeni şehir eklendi”

Yeni gelen güncellemede geçtiğimiz hafta fotoğraflar paylaşılmış ve detayları öğrenmiştik. Önceden Fransa’da 6 şehir bulunurken, şimdi 15 yeni şehir daha eklenerek yeni maceralara yelken açacağız. Zaten her hafta yaptığımız konvoylarda görüyoruz ki DLC’ler olmadan oyun tek başına bir anlam ifade etmiyor.

ets2-vive-la-france-map
Ayrıca Fransa DLC‘sinde şunu mutlaka eklemek istiyorum; bilirsiniz yolda giderken (gerçek hayatta) hızımızı tespit eden tabelalar vardır. Bu tabelaların aynısı ETS 2 Vive la France DLC’sinde de mevcut. Hızlı girdiğimiz anda bize “hop yavaşla biraz!” uyarısını veriyor. Şahsen böyle küçük dokunuşların oyuna daha çok zevk verdiğini düşünüyorum. Aynı zamanda sizi tek tek şehre gelen özellikleri yazarak sıkmak istemiyorum. Zaten aşağıdaki videoda tüm detayları ve yenilikleri göreceksiniz.

NOT: Bir güzellik daha belirteyim arkadaşlar; yeni Fransa DLC’sinde yola aniden traktörler ve iş makineleri fırlayabiliyor. Kontrolsüz trafik ve yapay zeka gerçekten çok güzel kullanılmış.

ets2-vive-la-france-002
DLC ne zaman çıkacak ?

En çok merak edilen sorulardan birisi de bu. Vive la France DLC’si Aralık ayının ilk haftasında yayınlanmış olacak. Çıktığı anda test etmek için sabırsızlanıyorum açıkçası. Bu arada geçtiğimiz gün SCS Software firmasına bir mail gönderdim. ETS 2’ye benzer bir oyunun otobüs versiyonunu yaptıkları konusunda haberler dolanıyordu. İnşallah doğrudur TIR oynamak bir yere kadar ancak otobüs ayrı bir sevda.

SCS Software tarafından yayınlanan yeni Vive la France DLC videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler