Cuma, Mart 29, 2024

League of Legends’a Cemile Adında Şampiyon Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok oynanan video oyunlarından birisi olan League of Legends‘a Cemile adında yeni bir şampiyon karakter geliyor. Camille olarak yazılan karakterin Katarina gibi bıçakçı olması dikkat çekici.

Yeni Şampiyon Cemile (Camille)

Açıkçası Riot ekibinin bu ismi neden koyduğu konusunda bir fikrimiz bulunmuyor. Fakat aklımıza bu şampiyonun adını görünce direkt “gaydırı guppak cemilem” geldi. Buradan da şarkıyı sizlere armağan edelim.

Yeni şampiyonumuz robotik bacaklara sahip olduğu gibi, bacaklarından ip şeklinde organizmalar çıkartıyor. Bu ipler rakip şampiyonları tutmak ve bağlamak için kullanılıyor.

camille-lol
Aynı zamanda aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere şampiyonumuzun bacakları keskin bir kılıç gibi. Aslında ben katarinanın bıçaklarına benzettim. Bu kılıç sayesinde Cemile olduğu yerde dönerek bacaklarından sağa sola hasar vermeye başlıyor. Zaten Kata ve Cemile‘nin resmini Riot yeni arayüzünde paylaşmıştı. Fakat hangi şampiyon olduğunu bilmiyorduk.

lol-cemile-camille
Neyse yeni şampiyona ait detaylar ve bilgiler Riot tarafından kısa süre içerisinde paylaşılacak. Biz de Cemile (Camille) hakkında güzel bir rehber hazırlayarak olayı tatlıya bağlamış oluruz. Hayırlı uğurlu olsun..

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler