Cuma, Nisan 26, 2024

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid Özel Versiyonu Satışta

Paylaş

silkroad gaminggentr

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid, yeni NVIDIA ekran kartlarının özelleştirilmiş olan versiyonlarına iyi bir örnek oldu. EVGA’nın hazırladığı yeni ekran kartı, serinin hız aşırtma odaklı özelleştirilmiş olan versiyonlarından bir tanesi.

Yani bu seride odak nokta performans artışı olacak. Dilerseniz kartın özelliklerine bakalım da bu özelleştirilmiş serinin farkının ne olduğunu aktaralım.

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid özellikleri ve fiyatı

Özel bir sıvı soğutma sistemine sahip olan kart, 3 adet 120 mm fan ile soğutulan 360 mm radyatörlü soğutucuyla geliyor.

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 1 EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid

Bu kartın soğutulma performansı için yeterli gözükse de ekran kartı üzerindeki ek fanın yerinin de korunduğunu söylemek lazım.

Tabii ki bu denli bir soğutucu sisteminin sunulmasındaki ana neden, yeni özelleştirilmiş serinin hız aşırtma odaklı bir seri olması. Yüksek performans yüksek sıcaklık getireceği için, soğutma sisteminin de yeterli olması gerekiyor.

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid 3 EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid

Bu özelleştirme sadece soğutma sisteminde değil. Bunun yanında kartın 3 farklı BIOS modunun olduğu ve 27 fazlı güç besleme ünitesinin kullanıldığı da açıklandı. BIOS modları:

  • Normal
  • OC
  • LN2

olarak sıralanıyor. EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid için son söyleyebileceğimiz şey kart üzerindeki LED ekran. Bu ekran 176X48 piksel ve amaç hız yükseltildiği zaman gerekli verileri kullanıcıların görmesi.

EVGA RTX 3090 KINGPIN Hybrid

Tüm özellikleriyle maksimum olarak nasıl bir hıza kadar ulaşacağını merak ettiğimiz serinin fiyatı ise 2000 dolar olarak açıklandı. Tabii ki fiyat yüksek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler