Salı, Nisan 23, 2024

NVIDIA RTX 3060 Ti Görüntüleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA RTX 3060 Ti için çok fazla sızıntı geldi. Kartın hazır olduğuna neredeyse ikna olduk. Sızıntılar öyle boyuta geldi ki Çinli bazı firmalar kartı ön siparişe açtı.

Bir tanıtım haberiyle değil yine bir sızıntı haberiyle karşı karşıyayız. Bu kez durum daha farklı çünkü kağıtlar üzerinde yer alan bilgilerin görselleri sızmadı ya da excel raporlarında yer alan detaylar gözükmedi. Bu sefer somut olarak yeni ekran kartının görselleri ortaya çıktı.

NVIDIA RTX 3060 Ti tasarımı belli oldu

Ön kısımda iki fan kullanacağı anlaşılan kart, biraz daha küçük olacak gibi gözüküyor. Zaten görüntüleri paylaşacağız. Siz de fikrinizi yazabilirsiniz.

NVIDIA RTX 3060 Ti

Özelliklere gelince, yeni ekran kartı son serinin giriş orta modelleri arasında konumlanacak gibi. Kartta 4864 CUDA çekirdek, 152 Tensor çekirdek ve 38 RT çekirdek olacak.

NVIDIA RTX 3060 Ti

GDDR6 bellek kullanılmaya devam edecek kart, 8 GB VRAM sunacak. GA104 GPU ile satışa güçlenecek olan kart, 448 GB/s bant genişliğine sahip olacak. Artık sayılı gün kaldığını düşündüğümüz modelin tanıtımı iple çekiyoruz. Bütün bu sızıntılar doğru mu göreceğiz.

NVIDIA RTX 3060 Ti

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler